Πρόκριση Ολλανδίας με ... τους ρυθμούς του Ντάφρις

Την πρόκριση στις «8» καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης φιλοδοξεί να πανηγυρίσει απέναντι στην Τσεχία η Ολλανδία, με το σύνολο του Ντε Μπουρ να ευελπιστεί να δει ξανά τον Ντένζελ Ντάμφρις να ξεχωρίζει γι' ακόμα μια φορά.   

Πρόκριση Ολλανδίας με ... τους ρυθμούς του Ντάφρις

Πρόκειται για μία από τις πιο ευχάριστες εκπλήξεις της διοργάνωσης και αναμφίβολα για μία από τις πιο θεαματικές ομάδες του EURO, αν αναλογιστεί κανείς την εξέλιξη των αναμετρήσεών της και την ευρεία έκταση του σκορ που παίρνουν οι αναμετρήσεις της.

Οι Ολλανδοί, κατόρθωσαν να πανηγυρίσουν εύκολα την πρόκρισή τους στις «16» καλύτερες ομάδες, έχοντας δεχθεί μόλις δύο τέρματα, και δίχως να έχουν δεχθεί γκολ σε κανένα από τα πρώτα τρία σαρανταπεντάλεπτα που έχουν δώσει μέχρι στιγμής στο EURO.

Αντιθέτως, έχουν βρει γκολ σε κάθε πρώτο ημίχρονο, έχουν συνηθίσει να προηγούνται, και παρά το ιδιαίτερα επιθετικό στυλ που υιοθετούν στα παιχνίδια τους, έχουν διατηρήσει το μηδέν στα δύο από τα τρία τελευταία ενενηντάλεπτα, και μάλιστα διαδοχικά!

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ένας εκ των τριών πρωταγωνιστών στην μέχρι τώρα πορεία τους, πέραν των Μέμφις Ντεπάι και Τζίνι Βαϊνάντουμ είναι σαφώς ο Ντένζελ Ντάμφρις. Ο Ολλανδός ποδοσφαιριστής της Αϊντχόφεν, ο οποίος πραγματοποίησε την τρίτη του διαδοχική, «γεμάτη» σεζόν στο ολλανδικό πρωτάθλημα και συμμετέχει στην πρώτη του μεγάλη, διεθνή διοργάνωση με τα χρώματα των «Οράνιε».

Έχει ήδη πετύχει δύο γκολ στα 3 ματς του EURO που έχει αγωνιστεί, τα οποία είναι και τα πρώτα του σε διεθνές επίπεδο με την ανδρική ομάδα της Ολλανδίας, ενώ έχει «μοιράσει» και μία ασίστ, φτάνοντας αισίως τις τέσσερις με την φανέλα της χώρας του.

Συνολικά έχει αγωνιστεί στα πέντε από τα έξι ενενηντάλεπτα που έχει δώσει η Ολλανδία, με το τελευταίο απέναντι στην Βόρεια Μακεδονία να είναι περιττό, τηρουμένων των αναλογιών, ενώ έχει αναδειχθεί και πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης απέναντι στην Αυστρία!

Έχοντας στο νου μας λοιπόν το εξαιρετικό του μομέντουμ, και σε συνδυασμό με την παράδοση που τον θέλει να έχει ηττηθεί μόλις μία φορά με την Ολλανδία όταν αγωνίζεται ως βασικός, θα δώσουμε στον Ντάμφρις την ευκαιρία του να συνεχίσει στα γκολ και στην φάση των «16»!

Πρόκειται άλλωστε για μία εξαιρετική απόδοση της τάξεως του 7,50, η οποία θα επιβεβαιωθεί αν ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός της Ολλανδίας σκοράρει ξανά και η ομάδα του πάρει την πρόκριση!

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! |21+