Συμφώνησαν Άρσεναλ και Ρόμα για Τζάκα, ανακοινώνεται μετά το Euro

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση φαίνεται να απομένει πλέον για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκρανίτ Τζάκα στην Ρόμα, με την Άρσεναλ και την ιταλική ομάδα να έχουν φτάσει σε συμφωνία, με ένα ποσό που «αγγίζει» τα 18 εκατομμύρια ευρώ!  



Συμφώνησαν Άρσεναλ και Ρόμα για Τζάκα, ανακοινώνεται μετά το Euro

Ποδοσφαιριστής της Ρόμα πρέπει να θεωρείται, όπως όλα δείχνουν, ο Γκρανίτ Τζάκα, με τον Ελβετό μέσο να βρίσκεται μια ανάσα από την ιταλική ομάδα, αφού η Άρσεναλ ρίχνει τις απαιτήσεις της, εισπράττοντας 7 εκατομμύρια λιγότερα, από όσα ζητούσε στο ξεκίνημα των διαπραγματεύσεων.

Πρόκειται άλλωστε για ένα θέμα που αποτελούσε επίκεντρο συζήτησης στο «στρατόπεδο» της ομάδας του Μικέλ Αρτέτα το τελευταίο διάστημα, η οποία πριν από 4 χρόνια έδωσε 45 εκατομμύρια ευρώ στην Γκλάντμπαχ για να τον πάρει στο Βόρειο Λονδίνο. 

Πλέον, υπάρχει συμφωνία με την Ρόμα, με ένα ποσό της τάξεως των 18 εκατομμυρίων ευρώ.

Σύντομα αναμένεται πλέον η επίσημη ανακοίνωση, με τον Γκρανίτ Τζάκα να αναμένεται να μεταβεί στην Ρώμη, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Ελβετία στο Euro, ώστε να ολοκληρώσει και το τυπικό σκέλος της διαδικασίας.

Θ' αποχαιρετήσει την Άρσεναλ και το «Έμιρεϊτς», ύστερα από 161 συμμετοχές στην PremierLeague και 220 σε όλες τις διοργανώσεις!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ