Μπέιλ: «Θα παίζω με την Ουαλία μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Ο σουπερσταρ της εθνικης Ουαλίας παρά την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στους «16» του Euro με το 4-0 από τη Δανία, ξεκαθάρισε πως θα συνεχίσει να παλεύει για τη χώρα του μέχρι να σταματήσει το ποδόσφαιρο.  



Μπέιλ: «Θα παίζω με την Ουαλία μέχρι να σταματήσω το ποδόσφαιρο»

Η Ουαλία ηττήθηκε με 4-0 από τη Δανία στο Γιόχαν Κρόιφ Αρίνα και αποχαιρέτησε το Euro 2020. Το σύνολο του Ρόμπερτ Πέιτζ ήταν κατώτερο των περιστάσεων και δικαίως αποκλείστηκε από τη συνέχεια.

Ωστόσο, παρά τις φήμες πως ο αρχηγός της ομάδας, Γκάρεθ Μπέιλ, θα αποχωρήσει από την εθνική μετά το τέλος του Euro, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν είναι αυτός ο σκοπός του.

Σε δηλώσεις που έκανε στο S4C, ο Μπέιλ είπε «Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Ο κόσμος κάνει χαζές ερωτήσεις όλη την ώρα, όμως προφανώς θέλω να παίζω για την Ουαλία.

Θα παίζω για την Ουαλία μέχρι τη μέρα που θα σταματήσω το ποδόσφαιρο» είπε, φανερά ενοχλημένος από τα ψεύδη που γράφονται κι ακούγονται. 

Παράλληλα ο αρχηγός των «Δράκων» πρόσθεσε: «Μόλις ξεκινήσαμε τη διαδρομή προς το Παγκόσμιο Κύπελλο και πρέπει να πάρουμε αυτές τις εμπειρίες μαζί.

Πιστεύω ότι παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο όταν παίζουμε καλά και πρέπει να κρατήσουμε την αυτοπεποίθηση ψηλά,να συνεχίζουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και στο τέλος πιστεύω θα προκριθούμ στο Μουντιάλ».

Στράτος Μαρίνος