Οπαδοί της Τότεναμ απειλούν με ακύρωση των διαρκείας αν «κλείσει» ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Oι οπαδοί της Τότεναμ δεν το πήραν και πολύ ψύχραιμα όταν άκουσαν πως βασικός υποψήφιος προπονητής της ομάδας είναι ο Σάντο, αρχίζοντας τις «απειλές» προς τη διοίκηση.  



Οπαδοί της Τότεναμ απειλούν με ακύρωση των διαρκείας αν «κλείσει» ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο

Ο Νούνο Εσπιρίτο Σάντο είναι ο πρώτος υποψήφιος για να καθίσει στον πάγκο των «σπιρουνιών» και ο κόσμος της ομάδας δεν φάνηκε να χαίρεται ιδιαίτερα.

Ο πρώην προπονητής της Γουλβς είναι ελεύθερος μετά την φυγή του από το «Μολινό» και μπορεί να γίνει ο πρώτος που θα προπονήσει την ομάδα, με εξαίρεση τον «υπηρεσιακό» Ράιαν Μέισον, έπειτα από την απόλυση του Ζοζέ Μουρίνιο τον Απρίλιο.

Από τότε η Τότεναμ έχει απορρίψει πολλούς υποψήφιους τεχνικούς, ανάμεσά τους και τον Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Η Τότεναμ κοντεύει να κλείσει 2 μήνες χωρίς προπονητή και στο άκουσμα της είδησης του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο, οι οπαδοί άρχισαν να εκδηλώνουν την ενόχληση τους για τη διαχείριση της ομάδας από τα διοικητικά στελέχη.

Μάλιστα απείλησαν πως θα ακυρώσουν τα εισιτήρια διαρκείας τους αν ο Πορτογάλος είναι ο επόμενος προπονητής.

Φυσικά τα social media δεν θα μπορούσαν να λείψουν, με το χάσταγκ #NoToNuno να γίνεται το νούμερο ένα σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο. Πολλοί φίλαθλοι δεν θέλουν τον 47χρονο Πορτογάλο στο «τιμόνι» της Τότεναμ και αυτό είναι εμφανές στα tweets τους.

 

 

 

 

Στράτος Μαρίνος