Με 4-2-3-1 απέναντι και στη Γερμανία

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στην Τσεχία ενώ θα «μείνει» με το αγαπημένο του σύστημα.  



Με 4-2-3-1 απέναντι και στη Γερμανία

Ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ σκέφτεται να παρατάξει την Αγγλία με το κλασικό 4-2-3-1 και στο παιχνίδι με αντίπαλο τη Γερμανία για τη φάση των «16» του Euro 2020.

Με τον Μαγκουάιρ να γυρίζει στις προπονήσεις με την ομάδα μετά το ατομικό πρόγραμμα που ακολούθησε την Πέμπτη συνεχίστηκε η προετοιμασία της Αγγλίας.

Σε περίπτωση που είναι 100% έτοιμος ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τότε θα ξεκινήσει βασικός με παρτενέρ τον Τζον Στόουνς για το παιχνίδι της Τρίτης ενώ στα μπακ δεν είναι γνωστό ποιος θα αγωνιστεί.

Στο κέντρο θα παραμείνει κατά πάσα πιθανότητα ο Ράις με τον Φίλιπς, που έχουν ικανοποιήσει σε απόλυτο βαθμό τον προπονητή τους μετά τις καλές εμφανίσεις στα τρία πρώτα παιχνίδια.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται και ο Τζόρνταν Χέντερσον που μπορεί να «κλέψει» τη θέση από τους δύο μικρούς του κέντρου.

Στην κορυφή θα αγωνιστεί ο Χάρι Κέιν ενώ ο μοναδικός που μπορεί να θεωρείται σίγουρος από την μεσοεπιθετική τριάδα είναι ο Ραχίμ Στέρλινγκ που έχει σκοράρει και τα δύο γκολ των Άγγλων στη διοργάνωση.

Ο Μπουκαγιό Σάκα και ο Τζακ Γκρίλις έκαναν πολύ καλή εμφάνιση στο παιχνίδι με την Τσεχία ενώ οι Φιλ Φόντεν και Μάρκους Ράσφορντ είναι έτοιμοι και περιμένουν τις επιλογές του προπονητή.

Ο Τζέιντον Σάντσο γνωρίζει καλά τους Γερμανούς και μπορεί να αγωνιστεί στο νοκ-άουτ, όμως ο Σάουθγκεϊτ φαίνεται να μην του δίνει ψήφο εμπιστοσύνης για το αρχικό σχήμα.

Τέλος, σε καραντίνα παραμένουν οι Μέισον Μάουντ και Μπεν Τσίλγουελ που δεν είναι γνωστό αν θα προλάβουν να αγωνιστούν στο παιχνίδι με τη Γερμανία.

Στράτος Μαρίνος