Η ώρα του Λορέντσο Ινσίνιε να μιλήσει στα «κρίσιμα»!

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσαν οι Ιταλοί τις υποχρεώσεις τους στους ομίλους του EURO, και στρέφουν πλέον την προσοχή τους στο «επικίνδυνο» παιχνίδι των «16» με αντίπαλο την Αυστρία.  

Η ώρα του Λορέντσο Ινσίνιε να μιλήσει στα «κρίσιμα»!

Συνέχεια στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις φιλοδοξούν να δώσουν σήμερα οι Ιταλοί, απέναντι στην Αυστρία, στο δεύτερο παιχνίδι της φάσης των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι ολοκλήρωσε με τρεις διαδοχικές νίκες τις πρώτες τρεις αναμετρήσεις του στο EURO, δίχως μάλιστα να δεχθεί γκολ, μετρώντας περισσότερα από 1000 αγωνιστικά λεπτά, κατά την διάρκεια των οποίων ο Ντοναρούμα δεν έχει δεχθεί ούτε ένα τέρμα!

Ο συγκεκριμένος αριθμός λεπτών μάλιστα αντιστοιχεί σε 11 σερί ενενηντάλεπτα απαραβίαστης εστίας, την στιγμή που οι Ιταλοί έχουν καταγράψει 32 γκολ υπέρ τους! Επιπλέον, δεν έχουν ηττηθεί εδώ και 30 αγώνες, «ισοφαρίζοντας» την καλύτερη επίδοση της ιστορίας τους, η οποία έχει να μπει στην κουβέντα των φίλων της «Σκουάντρα Ατζούρα» εδώ και 82 χρόνια.

Τότε μάλιστα, από το 1935 μέχρι και τον Ιούλιο του 1939, η Ιταλία είχε κατορθώσει και πάλι να παραμείνει αήττητη, κερδίζοντας και το δεύτερο συνεχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Παρά ταύτα, τα ρεκόρ προς το παρόν μένουν στην «άκρη» της συζήτησης, και η αναμέτρηση απέναντι στην Αυστρία χαρακτηρίζεται «τελικός», μιας και πρόκειται για ένα νοκ-άουτ παιχνίδι.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στόχος του Μαντσίνι είναι να διατηρήσει το εξαιρετικό μομέντουμ που διαθέτει η ομάδα του, να μην αλλοιώσει την σταθερότατη ανασταλτική της λειτουργία και να βρει… έναν ήρωα. Πιθανώς αυτός να είναι και ο Λορέντσο Ινσίνιε.

Ο άνθρωπος που σκόραρε ασταμάτητα για τέσσερις μήνες, σε όλες τις υποχρεώσεις της χώρας του (4 γκολ σε 4 ματς από το Νοέμβριο μέχρι τον Μάρτιο), και ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την 44η εμφάνισή του με τη φανέλα της «Σκουάντρα Ατζούρα».

Μέχρι τώρα, στο EURO μετρά 1 γκολ, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης απέναντι στην Τουρκία και ένα θετικότατο παιχνίδι απέναντι στην Ελβετία, «κερδίζοντας» παράλληλα και χρόνο ξεκούρασης, μετά την εξασφάλιση της πρόκρισης της Ιταλίας από το δεύτερο κιόλας παιχνίδι του τουρνουά.

Πλέον, αναμένεται να εισέλθει και πάλι στην βασική ενδεκάδα, στοχεύοντας στο 10ο του τέρμα με την «Σκουάντρα Ατζούρα», και στο δεύτερο δικό του, στις δύο διοργανώσεις του EURO που έχει λάβει μέρος!

Θα τα καταφέρει ο Λορέντσο Ινσίνιε; Τα 19 γκολ του στην Serie A, δείχνουν πως διαθέτει όλα τα φόντα, παρά το γεγονός πως θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην καριέρα του τόσο τον τερματοφύλακα της Αυστρίας, Ντάνιελ Ντάχμαν, όσο και τον Νταβίντ Αλάμπα.

Η απόδοση του 3,30 για anytime scorer φαντάζει ιδανική, και ο Λορέντσο Ινσίνιε δύσκολα θα «τριτώσει» τα παιχνίδια που δεν θα έχει βρει δίχτυα!

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις