Ξανά στην Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος με deal που μπορεί να φτάσει στα 5 εκατομμύρια

Η Άρσεναλ παραχωρεί ξανά τον Ντίνο Μαυροπάνο στην Στουτγκάρδη, με τον Έλληνα αμυντικό να μετακομίζει στην γερμανική ομάδα με δανεισμό. Η οψιόν αγοράς, η υποχρεωτική μετακόμιση και τα μπόνους...



Ξανά στην Στουτγκάρδη ο Μαυροπάνος με deal που μπορεί να φτάσει στα 5 εκατομμύρια

Μετά την παρουσία του στην Στουτγκάρδη την αγωνιστική περίοδο 2020-2021, ο Ντίνος Μαυροπάνος φαίνεται πως έχει καταλάβει και ο ίδιος πως το γερμανικό ποδόσφαιρο του έχει ταιριάξει και του έχει δώσει πολλές ευκαιρίες. 

Κάπως έτσι ήρθε η νέα συμφωνία της Άρσεναλ με τη νέα ομάδα του Έλληνα αμυντικού για δανεισμό ενός έτους, με κόστος 500.000 λίρες. Αν η Στουτγκάρδη αποφασίσει να τον κάνει δικό της, τότε θα πρέπει να διαθέσει 3 εκατομμύρια + 1,5 εκατ. που είναι τα μπόνους τα οποία συμπεριλήφθηκαν στην συμφωνία. 

Η μεταγραφή θα γίνει υποχρεωτική αν η Στουτγκάρδη παραμείνει στην κατηγορία, διαφορετικά η γερμανική ομάδα απλά θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίσει εκείνη για την ενεργοποίηση της οψιόν αγοράς. 

Εφόσον ο Μαυροπάνος γίνει κανονικά παίκτης του γερμανικού κλαμπ το επόμενο καλοκαίρι, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης