Γκιντογκάν για επιστροφή στα γκολ!

Τελευταία αγωνιστική του 6ου ομίλου και ο Ιλκάϊ Γκιντογκάν δεν έχει βρει ακόμη δίχτυα με την Γερμανία. Μήπως η κομβική αναμέτρηση απέναντι στην Ουγγαρία, δώσει το έναυσμα για την επιστροφή του Γερμανού στα γκολ;  

Γκιντογκάν για επιστροφή στα γκολ!

Ιδιαίτερα κρίσιμη θεωρείται η σημερινή ημέρα για τους Γερμανούς, οι οποίοι παρά το γεγονός πως ξεκίνησαν με τον χειρότερο δυνατό τρόπο το EURO, χάνοντας από την Γαλλία με 1-0, έχουν επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. 

Πήραν επιβλητική νίκη με εξαιρετικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Πορτογαλία (4-2), και πλέον επιζητούν τους τρεις βαθμούς με αντίπαλο την Ουγγαρία, προκειμένου να μην ενδιαφερθούν για το αποτέλεσμα ανάμεσα σε Γαλλία και Πορτογαλία.

Πρόκειται βεβαίως για μία δύσκολη αναμέτρηση, με τους Ούγγρους να μην αποτελούν εύκολη υπόθεση, πράγμα που απέδειξαν τόσο κόντρα στην Πορτογαλία, που ηττήθηκαν με 3-0, δεχόμενοι τρία γκολ μετά το 85’, όσο και απέναντι στην Γαλλία, όπου προηγήθηκαν, άντεξαν στην πίεση και αποδείχθηκαν «σκληρό καρύδι».

Με ανάλογο τρόπο επιθυμούν να προσεγγίσουν και την σημερινή αναμέτρηση, με το σύνολο του Γιόαχιμ Λεβ να προβλέπεται όμως αρκετά διαβασμένο… 

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Η ευρεία επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, σε συνδυασμό με το εξαιρετικό ποδόσφαιρο που απέδωσε, έχουν βελτιώσει την ψυχολογία της Γερμανίας, και πλέον αυτό που μένει είναι να μπει στην εξίσωση και ο Ιλκάϊ Γκιντογκάν.

Ο μέσος της Μάντσεστερ Σίτι, ο οποίος αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους που οι «πολίτες» επέστρεψαν μετά το Νοέμβριο τόσο άμεσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, πραγματοποιώντας μία το δίχως άλλο εξαιρετική σεζόν, είναι πλέον πρωταθλητής της Premier League και φιναλίστ του Champions League.

Παρά ταύτα, οι επιθετικές του αρετές δεν έχουν γίνει ευδιάκριτες προς το παρόν στην τρέχουσα διοργάνωση, με τον Ιλκάϊ Γκιντογκάν να ατενίζει την αποψινή αναμέτρηση ως την ιδανική ευκαιρία για να συνεχίσει το σερί που τον ήθελε να σκοράρει με την Γερμανία ανά δύο αναμετρήσεις!

Συνολικά έχει πετύχει 11 γκολ σε 48 συμμετοχές, με τον Γερμανό να επιθυμεί να συνδυάσει την 3η του εμφάνιση στο EURO με ένα γκολ που πιθανώς θα σηματοδοτήσει και… πρόκριση για την πολυνίκη του θεσμού.

Ακολουθώντας λοιπόν το κίνητρο της Γερμανίας και το μομέντουμ που είχε ο Γκιντογκάν καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, θα υιοθετήσουμε την απόδοση του 3,20 για anytime σκόρερ, σε ένα ματς που αναμένεται να προσφέρει γκολ και θέαμα, αν οι Γερμανοί ανοίξουν νωρίς το σκορ.

bwin - Ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις στους αγώνες του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος! |21+