Μαγκουάιρ και Χέντερσον θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Τσεχία

Οι Μαγκουάιρ και Χέντερσον φαίνεται πως είναι έτοιμοι να αγωνιστούν με τον Σάουθγκεϊτ να τους δίνει χρόνο συμμετοχής στο απόψινο κρίσιμο παιχνίδι της Αγγλίας με αντίπαλο την Τσεχία.  



Μαγκουάιρ και Χέντερσον θα πάρουν χρόνο συμμετοχής κόντρα στην Τσεχία

Η Αγγλία αντιμετωπίζει απόψε την Τσεχία για το τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων του Euro 2020, με τον νικητή να κερδίζει την πρώτη θέση του ομίλου. Τα «Τρία Λιοντάρια» έχουν περάσει ήδη στην επόμενη φάση μετά τα χθεσινοβραδινά αποτελέσματα.

Στο αποψινό παιχνίδι, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ φαίνεται πως θα ρίξει στη μάχη τους δύο παίκτες που ταλαιπωρούνταν από τραυματισμό. Ο λόγος για τους έμπειρους Χάρι Μαγκουάιρ και Τζόρνταν Χέντερσον που τελείωσαν την αποθεραπεία τους και πλέον είναι έτοιμοι βοηθήσουν την Αγγλία στη φετινή διοργάνωση.

Αφού ο Μάουντ δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω της καραντίνας, θέση στο άρχικο σχήμα αναμένεται να πάρει ο Τζουντ Μπέλιγχαμ , που έχει δείξει σημάδια βελτίωσης υπό τις οδηγίες του ομοσπονδιακού τεχνικού της Αγγλίας.

Επιπλέον, παρά την κακή εμφάνιση με τη Σκωτία, ο Ραχίμ Στέρλινγκ φαίνεται πως θα παραμείνει στη βασική ενδεκάδα ενώ ο Φόντεν με τον Κέιν θα συμπληρώσουν την επιθετική τριπλέτα.

Αυτό σημαίνει ότι ο Τζέιντον Σάντσο δεν θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα των «Τριών Λιονταριών» γι' ακόμα μια φορά...

Στράτος Μαρίνος