Να εξαντλήσει τις πιθανότητες με τον Ντάικς πρωταγωνιστή

Προ των πυλών βρίσκεται πλέον η τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου, με τους Σκωτσέζους να στοχεύουν σε ένα αξιοπρεπές φινάλε στο EURO.  

Να εξαντλήσει τις πιθανότητες με τον Ντάικς πρωταγωνιστή

Η συγκομιδή του ενός βαθμού που έχουν συγκεντρώσει οι Σκωτσέζοι, μόνο ικανοποιητικός δεν μπορεί να χαρακτηριστεί στην πρώτη τους μεγάλη διοργάνωση μετά από 25 χρόνια, καθώς η απόδοση τους στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ήταν θετική, αλλά «προδόθηκαν» από την εντυπωσιακή απόδοση του Πάτρικ Σικ και ηττήθηκαν με 2-0.

Εντελώς διαφορετική παρά ταύτα ήταν η εικόνα της Σκωτίας απέναντι στην Αγγλία, με το βρετανικό ντέρμπι να οδηγείται στην «λευκή ισοπαλία», η οποία αποτέλεσε και την δεύτερη της διοργάνωσης, δίχως όμως και πάλι να σκοράρουν, παρά το γεγονός πως ο αρχηγός τους, Ρόμπερτσον, βρίσκεται στην τετράδα των ποδοσφαιριστών που έχουν δημιουργήσει ως στιγμής τις περισσότερες ευκαιρίες σε ολόκληρο το EURO.

Φτάνοντας λοιπόν στο σήμερα, οι Σκωτσέζοι παίζουν το τελευταίο τους «χαρτί» απέναντι στην Κροατία, καλούμενοι να διαχειριστούν και την απουσία του πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή τους στην πιο πρόσφατη αναμέτρηση απέναντι στα «Τρία Λιοντάρια», του Μπίλι Γκίλμουρ.

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Απαραίτητη προϋπόθεση για να στεφθεί ο στόχος τους από επιτυχία, αποτελεί η εύρεση ενός τρόπου για να φτάσουν στο γκολ. Και πιθανώς η τύχη τους στο σκοράρισμα, θα κριθεί από τον Λίντον Ντάικς.

Τον βασικό επιθετικό της Σκωτίας, ο οποίος αναμένεται να πραγματοποιήσει την 15η του συμμετοχή με την φανέλα της χώρας του, θέτοντας ως στόχο να «τριτώσει» τα τέρματά του, και να εκθέσει την ούτως ή άλλως, αργή άμυνα της Κροατίας.

Ο Ντάικς μάλιστα προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την ΚΠΡ, κατά την διάρκεια της οποίας δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι, ενώ σκόραρε και 12 φορές, μετρώντας και 5 τελικές πάσες!

Κομβικός λοιπόν αναμένεται ο ρόλος που θα διαδραματίσει στην επικείμενη αναμέτρηση ο Ντάικς, με βασικό στόχο της Σκωτίας να «εξαντλήσει» τις πιθανότητές της για πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ούσα μία από τις καλύτερες τρίτες.

Ήρθε λοιπόν η ώρα της Σκωτίας, με τον Λίντον Ντάικς να οφείλει να σταθεί αντάξιος των προσδοκιών. Η απόδοση που του αναλογεί άλλωστε για να σκοράρει, αποτελεί την μικρότερη για ποδοσφαιριστή της Σκωτίας (7,50) και έχει την δυνατότητα να την δικαιώσει!

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις