O Πογκμπά μπορεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Πολ Πογκμπά για να τον κρατήσει στην ομάδα, με μισθό που όμοιός του δεν υπάρχει σε ολόκληρη την Πρέμιερ Λιγκ!  



O Πογκμπά μπορεί να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης της Πρέμιερ Λιγκ

Ο Πογκμπά είναι έτοιμος να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος παίκτης του κορυφαίου πρωταθλήματος, με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να θέλει να τον κρατήσει στο Ολντ Τράφορντ.

Ο Γάλλος «μπαίνει» στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στο οποίο αμείβεται με 300.000 λίρες την εβδομάδα και οι «Κόκκινοι Διάβολοι» θέλουν να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Έτσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Sun», η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να του προσφέρει συμβόλαιο-μαμούθ 400.000 λιρών την εβδομάδα, κάνοντας τον Γάλλο τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη ολόκληρης της Λίγκας.

Ο Πογκμπά έχει δηλώσει πως δεν θα ασχοληθεί με το μέλλον του πριν το τέλος του Euro.

O ατζέντης του παίκτη Μίνο Ραϊόλα είχε δηλώσει το Δεκέμβρη στην «Tuttosport» πως ο Πογκμπά δεν θα βρίσκεται στο μέλλον στην ομάδα του Μάντσεστερ.

Παρά τις δηλώσεις αυτές, ο Σόλσκιερ πίστεψε στον Πογκμπά και τον βοήθησε να συμπληρώσει 42 συμμετοχές για την Γιουνάιτεντ σε όλες τις διοργανώσεις, με το Γάλλο να βρίσκει 6 φορές δίχτυα και να μοιράζει 9 ασίστ.

Στράτος Μαρίνος