Κέιν: «Αισθάνομαι καλά, να πατήσουμε γκάζι στα νοκ-άουτ»

Εφόσον αρχικά εξασφαλιστεί η παρουσία στην επόμενη φάση του Euro, ο Χάρι Κέιν δήλωσε πως η Αγγλία θα πρέπει πλέον ν' αρχίσει να πατάει περισσότερο το γκάζι και να φορτσάρει την πιο κατάλληλη στιγμή. «Είμαι καλά, αποδέχομαι τις αποφάσεις του προπονητή μου» είπε για την κατάστασή του και την αλλαγή του στο ματς με την Σκωτία όπου ήταν... παρών - απών. Advertisement
Κέιν: «Αισθάνομαι καλά, να πατήσουμε γκάζι στα νοκ-άουτ»

Έπειτα από την κριτική που έχει δεχθεί και την «απουσία» του από τα δύο πρώτα παιχνίδια των «τριών λιονταριών» στη διοργάνωση, αφού είχε ελάχιστες επαφές με τη μπάλα και μηδαμινή συμβολή σε οτιδήποτε επιθετικό, ο Χάρι Κέιν θέλησε να βγει μπροστά και ν' απαντήσει.

«Θέλω να πω ότι αποδέχομαι τις αποφάσεις του προπονητή που έκρινε ότι έπρεπε να βγω για το καλό της ομάδας» είπε αρχικά στον Guardian και συνέχισε:

«Και στο Μουντιάλ της Ρωσίας υπήρξαν στιγμές που δεν έπαιζα καλά και δεν απέδιδα όσο θα έπρεπε. Το σημαντικό είναι όλοι να αισθανόμαστε καλά και να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε όποτε μας ζητηθεί. Εγώ είμαι απολύτως καλά και δεν έχω κάποιο πρόβλημα ούτε σε επίπεδο φυσικής κατάστασης. Θα πρέπει να φορτσάρουμε και να πιάσουμε το πικ της απόδοσής μας στα νοκ-άουτ, μόλις φτάσουμε εκεί...».

Κώστας Ζάλιαρης