Σκάνδαλο με τον Μάικλ Όουεν: Ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από παίκτρια του Big Brother!

Σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με πρωταγωνιστή τον Μάικλ Όουεν, ο οποίος, αν και παντρεμένος, φέρεται να επικοινώνησε με πρώην παίκτρια του Big Brother, ζητώντας της γυμνές φωτογραφίες.  



Σκάνδαλο με τον Μάικλ Όουεν: Ζήτησε γυμνές φωτογραφίες από παίκτρια του Big Brother!

Σάλος έχει προκληθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα μετά την αποκάλυψη πως ο Μάικλ Όουεν ήρθε σε επαφή με πρώην παίκτρια του Big Brother, και της ζήτησε γυμνές φωτογραφίες, επιδιώκοντας παράλληλα και μία διά ζώσης συνάντησή τους!

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, της Ρεάλ Μαδρίτης και της Νιούκαστλ, ο οποίος είναι παντρεμένος εδώ και 16 χρόνια, έχοντας και τέσσερα παιδιά, φαίνεται να επικοινώνησε με την 36άχρονη, πρώην παίκτρια του γνωστού ριάλιτι, Ρεβέκα Τζέιν.

Βρισκόταν σε επαγγελματικό ταξίδι, και να «εκμεταλλεύτηκε» το γεγονός πως αποτελούσε ένα πρότυπο για την ίδια, όταν αυτή ήταν νεότερη.

Ζήτησε λοιπόν να του στείλει μία φωτογραφία της, και αφού το αίτημα του ικανοποιήθηκε και προέβη σε σεξουαλικά σχόλια, έκανε λόγο για 20 γυμνές φωτογραφίες, τις οποίες θα ήθελε να «επιβλέψει»!

Η Ρεβέκα ανταποκρίθηκε άμεσα, στέλνοντας του φωτογραφίες από το μπάνιο, αλλά το εν λόγω ζήτημα δεν άργησε να δει τα φώτα της δημοσιότητας!

Αφορμή αποτέλεσε ένας άνθρωπος που ανήκει στον κύκλο της Ρεβέκας, ο οποίος δεν «υπερασπίστηκε» την φίλη του, αλλά δήλωσε πως ήξερε που «έμπλεξε», γνωρίζοντας πως ο πρώην ποδοσφαιριστής είναι παντρεμένος!

Τα δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου αρνήθηκε να σχολιάσει ο Μάικλ Όουεν, σε προσπάθεια γνωστής αγγλικής εφημερίδας να αποσπάσει κάποια δήλωσή του, επιβεβαιώνοντας μάλιστα και το μήνυμα του προς την Ρεβέκα, που έλεγε ότι:

«Με βλέπουν σαν άγγελο όσοι δεν με ξέρουν, προτού έρθουμε σε επαφή»!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ