Ο δραστήριος Εμπολό που μπορεί να οδηγήσει στο τρίποντο

Φτάνοντας στην ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του 1ου ομίλου, η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ελβετία και την Τουρκία, «συγκεντρώνει» τα βλέμματα, με τον Εμπολό να παραμονεύει!  

Ο δραστήριος Εμπολό που μπορεί να οδηγήσει στο τρίποντο

Αν για την Τουρκία, το EURO 2020, φαίνεται πως βρίσκεται στο τέλος του, μετά από τις κακές εμφανίσεις που πραγματοποίησε απέναντι σε Ιταλία και Ουαλία, για την Ελβετία η κατάσταση είναι διαφορετική.

Το σύνολο του Βλαντιμίρ Πέτκοβιτς άλλωστε θεωρεί πως αδικείται από την «φτωχή» συγκομιδή του μέχρι τώρα, καθώς μετρά μόλις 1 βαθμό, από την ισοπαλία της πρώτης αναμέτρησης απέναντι στην Ουαλία.

Σε ένα ματς που κυριάρχησε, πραγματοποίησε 11 τελικές προσπάθειες στα πρώτα 45 λεπτά, προηγήθηκε με τον Εμπολό, αλλά δεν διατήρησε τη νίκη, φανερώνοντας ξανά την αφέλειά της όταν προηγείται στο σκορ...

Τέσσερις ημέρες μετά βεβαίως τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Η Ιταλία μονοπώλησε το ενδιαφέρον στο Ολίμπικο, επικράτησε εύκολα με 3-0 των Ελβετών, και άμεση συνέπεια του ενός βαθμού που έχουν συγκεντρώσει οι τελευταίοι, δίνει τίτλο «τελικού» στο ματς με την Τουρκία.

Είναι μια κομβική αναμέτρηση, με τους Ελβετούς να «παίζουν» τα ρέστα τους, και να αναμένουν το αποτέλεσμα της «Σκουάντρα Ατζούρα» απέναντι στο σύνολο του Μπέιλ, προκειμένου να μάθουν το μέλλον τους στην διοργάνωση.

King of Europe: Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Καθοριστικό ρόλο απέναντι στους Τούρκους αναμένεται να διαδραματίσει ο Μπριλ Εμπολό. Ο 24χρονος επιθετικός της Γκλάντμπαχ, ο οποίος έπειτα από μία «γεμάτη» σεζόν που πραγματοποίησε, με 5 γκολ και 6 ασίστ σε 31 ματς, θέλει να συνεχίσει το σερί του και με την φανέλα της χώρας του.

Εκεί, μετρά 6 γκολ σε 45 συμμετοχές, εκ των οποίων τα δύο έχουν προέλθει στις 4 τελευταίες του αναμετρήσεις, στις οποίες έχει και 2 ασίστ.

Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διακρίνεται για την ταχύτητα και τη δύναμή του, αλλά και για την ικανότητά του να προσαρμόζει το παιχνίδι του, ανάλογα με τις συνθήκες κάθε αναμέτρησης, πράγμα που φανέρωσε στο δεύτερο ημίχρονο της Ελβετίας απέναντι στην Ουαλία.

Εκμεταλλεύτηκε τον διασκελισμό του, έφτιαξε φάσεις για γκολ του και κατέγραψε 3 τελικές προσπάθειες μέχρι την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με την μοναδική κεφαλιά του στο ματς να καταλήγει στα δίχτυα.

Διόλου απίθανο λοιπόν το σενάριο ο Μπριλ Εμπολό να διακριθεί ξανά, απέναντι σε μία άμυνα που δεν φημίζεται για την σταθερότητά της...

Όλα αυτά σε συνδυασμό με την καλή απόδοση που τον συναντάμε για any time scorer στο ματς (3,50), οδηγούν σε ένα ικανοποιητικό ποντάρισμα...

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις