Σπουδαία μέρα για τη Σίτι
Πρεμιέρα στα αστέρια του Τσάμπιονς Λιγκ θα κάνει η Μάντσεστερ Σίτι την Τετάρτη υποδεχόμενη τη Νάπολι και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι τονίζει ότι η στιγμή θα είναι ιδιαίτερη για όλους στο σύλλογο.

Η πορεία στην Αγγλία έχει ξεκινήσει ιδανικά και τώρα σειρά παίρνει η Ευρώπη. Ο Ιταλός τεχνικός έχει επίγνωση των δυσκολιών που θα βρει μπροστά του, όμως δηλώνει αισιόδοξος για ένα θετικό ξεκίνημα:
«Είναι μία σημαντική μέρα για την ομάδα. Το να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά από τόσα χρόνια (Κύπελλο Πρωταθλητριών τότε) είναι μία ειδική περίπτωση για το σύλλογο. Ο όμιλος είναι ανοιχτός σε όλα. Κάθε μία από τις τέσσερις ομάδες μπορεί να βγει είτε πρώτη είτε τελευταία».
Στη συνέχεια ο Μαντσίνι στάθηκε στη δυναμική των «πολιτών», αλλά και στην ποιότητα των Ιταλών αντιπάλων τους: «Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πλέον μία από τις καλύτερες ομάδες στην Αγγλία και στην Ευρώπη. Θέλουμε να τα πάμε καλά στον όμιλο. Το πρώτο παιχνίδι είναι πάντα δύσκολο. Η Νάπολι είναι μία δυνατή ομάδα που τα πήγε εξαιρετικά πέρυσι στην Ιταλία. Έχουν πολλούς διεθνείς παίκτες και έναν ικανότατο προπονητή. Πρώτος μας στόχος είναι η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Έπειτα, εδώ είμαστε και ξαναμιλάμε».