Τα φώτα στον Κάλβιν Φίλιπς

Αγγλία και Σκωτία συνθέτουν το κλασικό βρετανικό ντέρμπι, το οποίο θα δούμε ξανά σε τελική φάση EURO. Το μυαλό όλων μπορεί να τρέχει στο περιβόητο γκολ του Πολ Γκασκόιν όμως αυτή την στιγμή, ένας άλλος παίκτης είναι αυτός που κλέβει την παράσταση στην Αγγλία.  

Τα φώτα στον Κάλβιν Φίλιπς

Ο «Γκάζα» έχει περάσει στην ιστορία. Όχι για τα γνωστά τερτίπια του εκτός αγωνιστικών χώρων που του στέρησαν μια καριέρα πολύ πιο σπουδαία από αυτό που περίμεναν όλοι αλλά για το περίφημο γκολ κόντρα στην Σκωτία, στο EURO του 1996.

Αυτή η Αγγλία διαθέτει παίκτες που να πλησιάζουν στην ποιότητα του Γκασκόιν αλλά διαθέτει και έναν παίκτη, ο οποίος για την ώρα μπορεί να μην τραβάει όλα τα φώτα πάνω του, ωστόσο είναι βέβαιο ότι σε σύντομο χρονικό θα αποτελέσει μήλον της έριδος για πολλούς συλλόγους.

Οδήγησε την ομάδα σου στην κορυφή και διεκδίκησε απίθανα έπαθλα* | 21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Ο Κάλβιν Φίλιπς είχε εξαιρετική παρουσία κόντρα στην Κροατία, στην πρεμιέρα του EURO. Αλάνθαστος στη μεσαία γραμμή, έβγαλε όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που είδε σε αυτόν ο Μαρσέλο Μπιέλσα και τον έχρισε βασικό και αναντικατάστατο στην Λιντς για να φτάσει έως την πόρτα του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην εθνική ομάδα.

Είναι μέσος, ο οποίος αρέσκεται να πατάει στα όρια της αντίπαλης περιοχής. Δοκίμασε να σκοράρει και κόντρα στην Κροατία απέναντι σε πολύ ποιοτικούς αντιπάλους. Δεν αποκλείεται να του δοθεί η ευκαιρία και κόντρα στην Σκωτία.

Άλλωστε αν η Αγγλία επιβεβαιώσει τα προγνωστικά που την θέλουν με απόδοση 7.50 για την κατάκτηση του τίτλου, τότε ο Φίλιπς θα έχει παίξει καθοριστικό ρόλο.

Στην bwin ζεις το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με Build A Bet* κι αμέτρητες επιλογές! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις