Λείπει ο Γκριφθς, χαίρεται η Αγγλία

Ο τελευταίος σκόρερ της εθνικής Σκωτίας στα παιχνίδια με την Αγγλία θα απουσιάσει από τον αποψινό αγώνα και προκαλεί χαμόγελο ανακούφισης στους αντιπάλους του...   



Λείπει ο Γκριφθς, χαίρεται η Αγγλία

Ο Λιχ Γκριφθς δε βρίσκεται στην αποστολή της Σκωτίας για το Euro 2020. 

Βέβαια δεν φάνηκε ενοχλημένος με την απόφαση του Στιβ Κλαρκ να μην τον επιλέξει για την ομάδα καθώς δήλωσε πως παρά την αρχική απογοήτευση, δεν άξιζε μία θέση στην αποστολή.

«Ήμουν απογοητευμένος, αλλά από τη δική μου οπτική γωνία δεν νομίζω ότι άξιζα μία θέση στην ομάδα», δήλωσε ο Γκριφθς.

Ωστόσο, ο Σκωτσέζος ήταν ο τελευταίος σκόρερ της Σκωτίας σε παιχνίδι με την Αγγλία, το 2017, στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μάλιστα είχε ανατρέψει το εις βάρος της ομάδας του 1-0 με δύο τρομερά χτυπήματα φάουλ από τα 35 μέτρα λίγο πριν ισοφαρίσει ο Χάρι Κέιν. 

Όσο και αν προσπάθησε ο Τζο Χαρτ να αποκρούσει τα δύο φάουλ , η κατάληξη ήταν η ίδια. Απλά μάζεψε την μπάλα από τα δίχτυα του. 

Μέχρι στιγμής στη διοργάνωση, η Σκωτία δεν έχει κάνει «σεφτέ». Η επιθετική της γραμμή έμοιαζε ακίνδυνη στις περισσότερες στιγμές του παιχνιδιού με την Τσεχία και αν θέλει να έχει ελπίδες για τη συνέχεια, θα πρέπει να σκοράρει. 

Δυστυχώς για εκείνους, δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον σκόρερ του 2017, Λι Γκριφθς, οπότε θα πρέπει να βρουν τον επόμενο που θα βρει δίχτυα κόντρα στην Αγγλία.

Ίσως κάποιον με «Μακ»

 

 

Στράτος Μαρίνος