«Ναυάγιο» με Φονσέκα, επόμενος στη λίστα ο Γκατούζο!

Το κατάφερε κι αυτό η Τότεναμ, να χαλάσει δεδομένη συμφωνία με προπονητή λόγω των οικονομικών! Όλα ήταν έτοιμα για την πρόσληψη του Πάουλο Φονσέκα κι όμως η υπόθεση «ναυάγησε» και οι δύο πλευρές δεν πρόκειται να συνεχίσουν τις συζητήσεις! Επόμενος στη λίστα ο Τζενάρο Γκατούζο που υπήρξε προπονητής της Φιορεντίνα... για δυο εβδομάδες! 



«Ναυάγιο» με Φονσέκα, επόμενος στη λίστα ο Γκατούζο!

Ο Πάουλο Φονσέκα είχε συμφωνήσει σε όλα, ήταν έτοιμος ν' ανακοινωθεί και να παρουσιαστεί από τα «σπιρούνια» κι όμως τελικά αυτό δεν θα γίνει ποτέ! 

Το θέμα της φορολογίας και της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στον ιταλικό και τον αγγλικό νόμο, έπειτα από το πέρασμά του από την Ρόμα, οδήγησε στο «ναυάγιο». 

Η κατάσταση της Τότεναμ είναι τέτοια που δεν μπορούσε να καλύψει τη διαφορά κι έτσι οι δύο πλευρές χώρισαν προτού καν προλάβουν να συνεργαστούν! 

Επόμενος στόχος φέρεται να είναι ο Τζενάρο Γκατούζο που παρέμεινε για δυο εβδομάδες στον πάγκο της Φιορεντίνα μετά την απόλυσή του από την Νάπολι! 

Ο άλλοτε κόουτς του ΟΦΗ δεν μπορούσε να συμφωνήσει στην στρατηγική των «βιόλα» στο μεταγραφικό παζάρι κι έτσι η συνεργασία λύθηκε! 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης