Το τρολάρισμα του Κιν στον Βιεϊρά με το περιβραχιόνιο και... τα μυτάκια!

Σε μία απίστευτη κίνηση προέβη στα στούντιο της ITV ο Ρόι Κιν, ο οποίος βρέθηκε στην εκπομπή μαζί με τον Πατρίκ Βιεϊρά για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση της Γαλλίας με την Γερμανία.  



Το τρολάρισμα του Κιν στον Βιεϊρά με το περιβραχιόνιο και... τα μυτάκια!

Την «παράσταση έκλεψε» ο Ρόι Κιν, το βράδυ της Τρίτης, στο στούντιο της ITV, με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να εμφανίζεται στην ζωντανή εκπομπή, δίπλα από τον «κουστουμαρισμένο», Πατρίκ Βιεϊρά φορώντας περιβραχιόνιο αρχηγού στο αριστερό του χέρι!

Επρόκειτο βεβαίως για μία χιουμοριστική κίνηση, σε αντίθεση με τις επικές ποδοσφαιρικές τους κόντρες την δεκαετία του ’90, με τον Κιν να σηκώνεται όρθιος στο τέλος και να «στέκεται» στις μύτες για να μην φανεί η μεγάλη υψομετρική διαφορά σε σχέση με τον παλαίμαχο αμυντικό μέσο της Άρσεναλ.

Οι κινήσεις αυτές του Ρόι Κιν σαφώς έγιναν γρήγορα αντιληπτές από το τηλεοπτικό κοινό, με την τηλεθέαση να εκτοξεύεται, την εκπομπή να «σαρώνει» και να αποτελεί το πρόγραμμα με τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης, μετά την αναμέτρηση της Αγγλίας με την Κροατία.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ