Οι Σκωτσέζοι θα γονατίσουν με τους Άγγλους στην βρετανική τους κόντρα

Αν και έχουν αποφασίσει να σταματήσουν να γονατίζουν, οι Σκωτσέζοι ανακοίνωσαν δια μέσω του αρχηγού τους, Άντι Ρόμπερτσον, πως στην βρετανική μάχη με την Αγγλία την προσεχή Παρασκευή, θα γονατίσουν μαζί τους σε μια ένδειξη σύμπνοιας και στήριξης. 



Οι Σκωτσέζοι θα γονατίσουν με τους Άγγλους στην βρετανική τους κόντρα

Οι Σκωτσέζοι με τον Στιβ Κλαρκ έχουν πάρει την απόφαση να σταματήσουν να γονατίζουν, όπως θα συμβεί και με τους Τσέχους και τους Κροάτες, κάτι που θα κάνει τους Άγγλους να είναι οι μοναδικοί που θα συνεχίσουν να στέλνουν το μήνυμα κάτα του ρατσισμού και των διακρίσεων με το γονάτισμα που καθιερώθηκε με το κίνημα BlackLivesMatter. 

Παρ' όλα αυτά, όπως γνωστοποίησε το μεσημέρι της Παρασκευής ο Άντι Ρόμπερτσον, οι Σκωτσέζοι θα συμπαρασταθούν στους Άγγλους και θα δείξουν την βρετανική τους ενότητα στην μεταξύ τους μάχη, την προσεχή Παρασκευή. 

«Η δική μας στάση είναι πως όλοι, από το ποδόσφαιρο μέχρι και την Κυβέρνηση, πρέπει να κάνουν το κάτι παραπάνω για το συγκεκριμένο θέμα. Είναι όμως ξεκάθαρο πως το να γονατίσουμε μαζί με την Αγγλία, είναι κάτι που αποτελεί ένδειξη συμπαράστασης. Αποφασίσαμε όλοι μαζί να το κάνουμε, πριν από το μεταξύ μας ματς στο Γουέμπλεϊ. Η Σκωτία είναι κατά του ρατσισμού, όμως, θα γονατίσουμε υπέρ της ενότητας, στις 18 του μηνός» ανέφερε ο Άντι Ρόμπερτσον. 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης