Ο Ζοσέ επέλεξε... την 11άδα της Αγγλίας (pic)

Μέσω της συχνότητας του TalkSport Radio όπου πλέον θα εργάζεται καθ' όλη τη διάρκεια του Euro μέχρι να πιάσει δουλειά στην Ρόμα, ο Ζοσέ Μουρίνιο παρουσίασε και εξήγησε τον τρόπο με τον οποίο θα παρουσίαζε εκείνος την Αγγλία απέναντι στους Κροάτες το μεσημέρι της Κυριακής.  



Ο Ζοσέ επέλεξε... την 11άδα της Αγγλίας (pic)

Ο Πορτογάλος νυν κόουτς των «τζιαλορόσι» ασφαλώς έχει άποψη με επιχειρήματα για κάθε Άγγλο διεθνή έπειτα από τόσα χρόνια κατά τα οποία έχει ζήσει το αγγλικό ποδόσφαιρο και έχει εργαστεί σε αυτό.

Κάπως έτσι αποφάσισε ότι θα είχε τον Χέντερσον κάτω απ' τα δοκάρια, με τον Γουόκερ στο δεξί άκρο, τον Τσίλγουελ αριστερά και τους Μινγκς και Στόουνς στα στόπερ σε ένα σύστημα 4-2-3-1 κι με τρεις στην άμυνα όπως έχει δοκιμάσει ο Σάουθγκεϊτ...

Μάλιστα, για το αριστερό άκρο, αποθέωσε τον φουλ μπακ της Τσέλσι και ανέφερε για τον Λουκ Σο πως... έγινε πιο επαγγελματίας τα τελευταία χρόνια και δεν ήταν τόσο πολύ όταν οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Γιουνάιτεντ! 

Οι Κάλβιν Φίλιπς και Ντέκλαν Ράις θα βρίσκονταν στα χαφ αν ο Ζοσέ ήταν στον πάγκο των «τριών λιονταριών», με τον Μάουντ μπροστά τους, τους Φόντεν και Γκρίλις δεξιά κι αριστερά και τον Κέιν στην κορυφή της επίθεσης.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by talkSPORT (@talksport)

 

Κώστας Ζάλιαρης