Ο Μακρόν θέλει να δει τον Καντέ με Χρυσή Μπάλα! (vid)

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, θαυμάζει όσα κάνει ο Ενγκολό Καντέ στο γήπεδο και μετά τη συνάντησή του με τους Γάλλους διεθνείς μια μέρα πριν την έναρξη του Euro, ανέφερε πως πολύ θα ήθελε να δει τον βραχύσωμο χαφ της Τσέλσι να κατακτά τη Χρυσή Μπάλα! 



Ο Μακρόν θέλει να δει τον Καντέ με Χρυσή Μπάλα! (vid)

Ο θαυματουργός Ενγκολό Καντέ έχει καταφέρει να κάνει όλο τον κόσμο ν' ασχοληθεί μαζί του και να του αναγνωρίσει τις τρομερές προσπάθειες και τη συμβολή του στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ από την Τσέλσι αλλά και την εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα της Πρέμιερ Λιγκ. 

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας, Μανουέλ Μακρόν, επισκέφθηκε τον Ντεσάν και τους παίκτες του μια μέρα πριν από την έναρξη του Euro και στο περιθώριο της επίσκεψής του για να ευχηθεί στους «τρικολόρ», ανέφερε: 

«Είναι σπουδαίος και είναι ένα πραγματικό παράδειγμα για τα νέα παιδιά της χώρας μας που προσπαθούν να γίνουν επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.

Αν ξαναδεί κανείς τη σεζόν που έκανε ο Καντέ, θα καταλάβει ότι αξίζει τη Χρυσή Μπάλα και είμαι σίγουρος ότι θα είναι το ίδιο καλός και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

 

 

Κώστας Ζάλιαρης