Πατέρας Χέντερσον: «Τον έβλεπα από το νοσοκομείο και έτσι περνούσα τις μέρες...» (vid)

Ο πατέρας του Τζόρνταν Χέντερσον ανέφερε ό,τι πιο συγκινητικό και δυνατό έχει ακουστεί τον τελευταίο καιρό στην Λίβερπουλ... Φέρνοντας στο μυαλό τους τις δύσκολες μέρες στο νοσοκομείο όπου πάλευε με την επάρατη νόσο, τόνισε πως απλά έβλεπε τον γιο του στην τηλεόραση να παίζει για την Λίβερπουλ κι έτσι έπαιρνε δύναμη να περνούν οι μέρες του! 



Πατέρας Χέντερσον: «Τον έβλεπα από το νοσοκομείο και έτσι περνούσα τις μέρες...» (vid)

Με αφορμή τη συμπλήρωση 10 ετών παρουσίας του «Χέντο» στη Λίβερπουλ, με τον Άγγλο χαφ να έχει περάσει από αρκετές ζόρικες καταστάσεις, να έχει φτάσει κοντά σε αποχώρηση με δανεισμό, αλλά να πεισμώνει για να παραμείνει και εν τέλει να γίνεται άξιος αρχηγός, οι «κόκκινοι» του ετοίμασαν ένα βίντεο που... θέλει χαρτομάντηλα για παρέα. 

Ο πατέρας του Τζόρνταν Χέντερσον εξιστορεί τη ζωή και την καριέρα του γιου του όπως την βίωσε εκείνος, μέχρι τη στιγμή της αγκαλιάς τους στην Μαδρίτη το 2019, μετά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Από την Σάντερλαντ, τον παππού του που δεν πρόλαβε να τον δει και την γιαγιά του που τον είδε μονάχα σε ένα ματς, μέχρι τη Λίβερπουλ, τον Τζέραρντ, τον Κάραγκερ, τα εμπόδια, αλλά και τις μεγάλες στιγμές σε Τσάμπιονς Λιγκ και Πρέμιερ Λιγκ...

Απολαύστε το βίντεο και... δεν πειράζει αν μπει και κανα σκουπιδάκι στο μάτι σας και δακρύσετε: 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης