Μένει ελεύθερος από Σέλτικ ο Εντσάμ, η ΑΕΚ φαβορί για την υπογραφή του!

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ενός πολύ ποιοτικού μέσου, του Ολιβιέ Εντσάμ είναι η ΑΕΚ με τον παίκτη να μένει ελεύθερος από τη Σέλτικ σύμφωνα με πληροφορίες του "BN Sports" από τη Γλασκώβη!



Μένει ελεύθερος από Σέλτικ ο Εντσάμ, η ΑΕΚ φαβορί για την υπογραφή του!

Γράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος

Η Ένωση  πιέζει εδώ και μέρες για μία απάντηση από την πλευρά του παίκτη, ο οποίος θα ήθελε ένα συμβόλαιο κάπου στο νησί, ωστόσο μόνο η Μπλάκπουλ που θα αγωνίζεται στην Championship του έχει  κάνει επίσημη προσφορά.

Το κλειδί σε όλη την ιστορία είναι να  μην μείνει εντελώς ελεύθερος από την Σέλτικ και αυτό μάλλον επιτυγχάνεται, με την σκωτσέζικη ομάδα να θέλει να ολοκληρώσει με την άφιξη του νέου της προπονητή, του Αντζι Ποστέκογλου το ρόστερ της σύντομα.

Στην ΑΕΚ «έπαιξαν» πολύ έξυπνα το παιχνίδι αναμονής στην περίπτωση του Γάλλου πρώην χαφ της Τζένοα και της Μαρσέιγ, ο οποίος έκανε εξαιρετικά γεμάτες σεζόν υπό τον Μπρένταν Ροτζερς στη Σέλτικ και είχε βρεθεί αντίπαλος της ελληνικής ομάδας στον καλοκαιρινό προκριματικό γύρο του Champions League το 2018.

Μπορεί να παίξει και σε σύστημα 4-2-3-1, σε 4-3-3 αλλά ακόμα και σε 4-4-2, κάτι που τον κάνει πολύ χρήσιμο για κάθε προπονητή.

Όσο αφορά το θέμα, στην Γλασκώβη θεωρούν πως θα υπάρξουν άμεσες εξελίξεις και η ΑΕΚ είναι αυτή τη στιγμή που συζητάμε, το πρώτο φαβορί για την απόκτηση του.

Ένα tweet λίγο νωρίτερα και του Ιταλού δημοσιογράφου Gianluca Di Marzio έχριζε την Ένωση ως φαβορί από τη στιγμή που ο παίκτης μένει ελεύθερος!

 

 

πηγή: bankingnews.gr/sport