Πάει Euro ο Μπεν Γουάιτ!

Ο Μπεν Γουάιτ έπεισε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και είναι αυτός που παίρνει τη θέση του Τρεντ Αλεξάντερ - Άρνολντ στην 26άδα της Αγγλίας για το φετινό Euro! Παίκτη στην άμυνα θέλησε να πάρει μαζί του ο ομοσπονδιακός κόουτς κι όχι τον Τζέσι Λίνγκαρντ...



Πάει Euro ο Μπεν Γουάιτ!

Ο αμυντικός της Μπράιτον κέρδισε τους Τζέιμς Γουόρντ – Πρόους και Τζέσι Λίνγκαρντ στην μάχη των τριών για την θέση που άνοιξε μετά την τεράστια ατυχία του Αλεξάντερ – Άρνολντ που μια μέρα μετά την παρουσία του στην αποστολή για το Euro τραυματίστηκε στο φιλικό με την Αυστρία.

Ο Γουάιτ ήταν ξανά θετικότατος και το βράδυ της Κυριακής στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας απέναντι στους Ρουμάνους και ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ αποφάσισε να τον πάρει μαζί του στο Euro, με τον διεθνή, πλέον, ποδοσφαιριστή να έχει πραγματοποιήσει ντεμπούτο με τη φανέλα με το εθνόσημο μόλις την περασμένη Τετάρτη!

Τον 23χρονο βοήθησε και η γενικότερη αβεβαιότητα για την κατάσταση στην οποία θα βρεθεί ο Χάρι Μαγκουάιρ στην διοργάνωση που κάνει σέντρα το βράδυ της Παρασκευής, με τον Σάουθγκεϊτ να ... μαγειρεύει προτού «πεινάσει» η Αγγλία.

Κώστας Ζάλιαρης