Με ιστορικό αρχηγό Ράσφορντ έφυγε για Euro! (vid)

Με τον Μάρκους Ράσφορντ να γίνεται ο νεαρότερος μαύρος αρχηγός της εθνικής ομάδας της Αγγλίας και τον Τζόρνταν Χέντερσον να επανέρχεται, η Αγγλία επικράτησε 1-0 της Ρουμανίας στο Riverside στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας ενόψει Euro και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον της αποκλειστικά στην διοργάνωση του καλοκαιριού.  



Με ιστορικό αρχηγό Ράσφορντ έφυγε για Euro! (vid)

Με τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να ξεκινάει στην 11άδα παίκτες όπως οι Γκόντφρεϊ, Γουόρντ – Μπρόους και Γουάιτ παρά το γεγονός πως έχουν «κοπεί» από την τελική 26άδα, τα «τρία λιοντάρια» ήταν αρκετά απειλητικά, ωστόσο, χρειάστηκε να φτάσει το 68ο λεπτό για να έρθει το γκολ.

Ο Γκρίλις ανατράπηκε στην περιοχή από τον Αντρέ Ιβάν και ο Μάρκους Ράσφορντ σκόραρε για το τελικό 1-0. Ο σκόρερ έγινε και ο νεαρότερος μαύρος αρχηγός στην ιστορία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, καθώς φόρεσε το περιβραχιόνιο σε ηλικία 23 ετών και 218 ημερών.

Στα πιο ευχάριστα της αναμέτρησης, η συμμετοχή του Τζόρνταν Χέντερσον που δεν είχε παίξει από τις 20 του Φλεβάρη όταν είχε αποκομίσει τραυματισμό στο ντέρμπι του Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ»...

 

Κώστας Ζάλιαρης