Η Γουέστ Χαμ στοχεύει σε παραμονή Μόγιες και... Λίνγκαρντ πακέτο!

Την προσπάθεια της για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντέιβιντ Μόγιες φαίνεται πως έχει ξεκινήσει η Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να επιθυμούν να οριστικοποιήσουν την παραμονή του Σκωτσέζου στον πάγκο τους, μη αφήνοντας περιθώρια στην Έβερτον να εμπλακεί στην περίπτωσή του.  



Η Γουέστ Χαμ στοχεύει σε παραμονή Μόγιες και... Λίνγκαρντ πακέτο!

Επρόκειτο αναμφίβολα για την καλύτερη σεζόν της Γουέστ Χαμ στην Premier League τα τελευταία χρόνια, πράγμα που πιστώνεται στο καταπληκτικό κοουτσάρισμα του Ντέιβιντ Μόγιες και στον τρόπο με τον οποίο επέλεξε να διαχειριστεί το υλικό που είχε στην διάθεσή του.

Άμεση συνέπεια της εξαιρετικής χρονιάς που παρήλθε για τα «σφυριά» αποτελεί η πρόθεση της διοίκησης για την ανανέωση του συμβολαίου του Ντέιβιντ Μόγιες, ώστε να κλείσει οριστικά και αμετάκλητα η σκέψη οποιασδήποτε ομάδας στοχεύει να αποσπάσει την υπογραφή του.

Η Έβερτον άλλωστε, σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, θα ήθελε να τον πάρει ξανά πίσω στο Λίβερπουλ, με τον Σκωτσέζο όμως να φαίνεται πως έχει θέσει ως προτεραιότητά του την παραμονή στην Γουέστ Χαμ.

Πρόκειται άλλωστε για ένα ντόμινο εξελίξεων, με την παραμονή του Μόγιες στον πάγκο της ομάδας να σηματοδοτεί και την πιο εύκολη εύρεση της «χρυσής τομής», προκειμένου και ο Τζέσι Λίνγκαρντ να βρίσκεται στο Λονδίνο, και για την επόμενη σεζόν.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ