Τα βρίσκουν για Σάντσο με ποσό - ρεκόρ για Βρετανό!

Πολύ κοντά σε συμφωνία φέρονται να βρίσκονται οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπορούσια Ντόρτμουντ για την μετακίνηση του Τζέιντον Σάντσο στο «Ολντ Τράφορντ» με το ποσό ν' αποτελεί ρεκόρ για Βρετανό ποδοσφαιριστή ξεπερνώντας και το κόστος της μεταγραφής του Χάρι Μαγκουάιρ από την Λέστερ στους «κόκκινους διαβόλους»! 



Τα βρίσκουν για Σάντσο με ποσό - ρεκόρ για Βρετανό!

Ο Τζέιντον Σάντσο μπορεί αυτές τις μέρες να είναι απόλυτα επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της Αγγλίας ενόψει του Euro, ωστόσο, η ποδοσφαιρική του τύχη φαίνεται ότι δουλεύει...

Όπως αναφέρει η Daily Mirror, Γιουνάιτεντ και Ντόρτμουντ έχουν βρεθεί πολύ κοντά σε συμφωνία, η οποία θα φτάσει στα 95 εκατομμύρια ευρώ, όσα δηλαδή αξιώνουν οι Βεστφαλοί για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή. 

Η Ντόρτμουντ έριξε τις απαιτήσεις της από τα 120 εκατομμύρια τα οποία ήθελε... ακατέβατα στο πρόσφατο παρελθόν και η μεταγραφή φαίνεται ότι θα ολοκληρωθεί για ν' αποτελέσει ρεκόρ για Βρετανό ποδοσφαιριστή ξεπερνώντας και το ποσό έναντι του οποίου μετακινήθηκε ο Χάρι Μαγκουάιρ από την Λέστερ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο παίκτης, πάντως, φέρεται να έχει ήδη deal με τον αγγλικό σύλλογο και απλά περιμένει τις εξελίξεις με τις δύο εμπλεκόμενες ομάδες... 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης