Ανανέωσε ο Τιάγκο και o... φευγάτος Ζιρού, τέλος ο τιμιότατος Καμπαγιέρο

Δυο ανανεώσεις και μια αποχώρηση ανακοίνωσε η Τσέλσι το απόγευμα της Παρασκευής, με τον Τιάγκο Σίλβα φυσικά να παραμένει μέχρι και το 2022, τον Ζιρού να κάνει μεγάλη ανατροπή και να συνεχίζει κι εκείνος για την επόμενη σεζόν, ενώ, παρελθόν αποτελεί έπειτα από μια 4ετία ο Γουίλι Καμπαγιέρο. 



Ανανέωσε ο Τιάγκο και o... φευγάτος Ζιρού, τέλος ο τιμιότατος Καμπαγιέρο

Ο Τιάγκο Σίλβα φυσικά δεν υπήρχε περίπτωση ν' αποχωρήσει και να τον χάσουν οι «μπλε» έπειτα απ' όσα έδωσε στην ομάδα τη φετινή σεζόν. 

Ο πολύπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός αν και στα 36 του ήταν βασικός και σημαντικότατο στέλεχος της ομάδας, έχοντας όμως την ατυχία του τραυματισμού του στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. 

Η ποιότητα και η ηγετική του φυσιογνωμία του χάρισαν την ανανέωση του συμβολαίου του, όπως έγινε και με τον Ολιβιέ Ζιρού που επίσης θα παραμείνει στην Τσέλσι μέχρι και το 2022! 

Γι' ακόμα μια σεζόν ο Γάλλος επιθετικός αν και φαινόταν έτοιμος ν' αποχωρήσει και να συνεχίσει στη Μίλαν, τελικά έγινε γνωστό ότι από τον Απρίλη είχε συμφωνηθεί να ενεργοποιηθεί η οψιόν στο συμβόλαιό του κι έτσι συνεχίζει κι εκείνος με τη μπλε φανέλα. 

Αντίθετα, ο τιμιότατος και τρομερός επαγελματίας Γουίλι Καμπαγιέρο, έπειτα από μια τετραετία στο κλαμπ, αποχωρεί σαν φίλος, με τους ανθρώπους του συλλόγου να του είναι ευγνώμονες για την συνεργασία. 

 

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης