Μια πανέμορφη και... πανάκριβη κίνηση του Αγουέρο στους υπαλλήλους της Σίτι

Παρόλο που πλέον είναι κάτοικος Καταλονίας, ο Σέρχιο Αγουέρο δεν ξεχνά το δεκαετές πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Σίτι και γιΆ αυτό θέλησε να δείξει την ευγνωμοσύνη του στους «πολίτες», δωρίζοντας σε κάθε εργαζόμενο από ένα ρολόι αξίας 1.000 ευρώ και δίνοντας μέσω κλήρωσης το αυτοκίνητό του!  



Μια πανέμορφη και... πανάκριβη κίνηση του Αγουέρο στους υπαλλήλους της Σίτι

Πολλά έχουν ειπωθεί για το πέρασμα του Σέρχιο Αγουέρο από τη Μάντσεστερ Σίτι έπειτα από το «αντίο» του Αργεντινού επιθετικού στο «Etihad» και τη μεταγραφή στη Μπαρτσελόνα.

Το σίγουρο είναι ότι μετά από μια δεκαετία στο Μάντσεστερ ο 33χρονος φορ συνδέθηκε με την ομάδα, δημιουργώντας μια σχέση που ξεπερνά τον αυστηρό επαγγελματισμό.

Ως αποτέλεσμα ο Αγουέρο αποφάσισε να προβεί σε μια αρκετά γενναιόδωρη χειρονομία προς τους αφανείς για το κοινό εργαζόμενους στην ομάδα (60 άτομα) λίγο πριν τη μετακόμιση στη Βαρκελώνη.

Συγκεκριμένα το πρώην πια «Νούμερο 10» της Σίτι ( τα πρώτα τέσσερα χρόνια φορούσε το «16») μοίρασε λαχνούς στους ανθρώπους του συλλόγου με το νικητή της κλήρωσης να κερδίζει το πολυτελές Range Rover του Αγουέρο, αξίας 40 χιλιάδων λιρών (σχεδόν 46.500 ευρώ)

Επιπλέον, σε κάθε έναν υπάλληλο δώρισε ξεχωριστό ρολόι, όχι μόνο για την οικονομική του αξία (1.200 έως 1.650 λίρες), αλλά για την χαραγμένη αφιέρωση στα ισπανικά, στο πίσω μέρος του ρολογιού: «Ευχαριστώ! Κουν Αγουέρο».

Επίσης, αν και δεν είναι γνωστό το ακριβές ποσό, μαζί με τους συμπαίκτες του έχει συνεισφέρει οικονομικά κατά καιρούς σε ένα κοινό ταμείο το οποίο δίνεται ως στήριξη στο προσωπικό της ομάδας δύο φορές το χρόνο.

Διονύσης Γαλιατσάτος