Ο Πεπ κοιτάζει Ράμος, αν φύγει ο Λαπόρτ...

Την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως κοιτάζει για να κλείσει άμεσα ο Πεπ Γκουαρδιόλα, με τον Ισπανό τεχνικό να επιθυμεί διακαώς να αποσπάσει την υπογραφή του συμπατριώτη του, εκμεταλλευόμενος την λήξη του συμβολαίου του με την Ρεάλ Μαδρίτης.  



Ο Πεπ κοιτάζει Ράμος, αν φύγει ο Λαπόρτ...

Πολλές φαίνεται πως είναι οι μεταγραφικές εξελίξεις που έχουν ως βασικό τους θέμα την Μάντσεστερ Σίτι, με τα τελευταία δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για διεκδίκηση του Σέρχιο Ράμος, σε περίπτωση που αυτός δεν ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Μάντσεστερ Σίτι επιθυμεί διακαώς την απόσπαση της υπογραφής του 35χρονου κεντρικού αμυντικού, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να εκτιμά απεριόριστα τον Ράμος και να προτίθεται να του προσφέρει διετές συμβόλαιο, προκειμένου να τον πείσει να μετακομίσει για πρώτη φορά εκτός Ισπανίας!

Η συγκεκριμένη εξέλιξη βεβαίως έχει άμεση σχέση και με την πιθανότητα λύσης της συνεργασίας και μεταγραφής του Λαπόρτ μακριά από τον Μάντσεστερ. 

Σε αυτή την περίπτωση η Σίτι θα μείνει με τους δύο βασικούς της στόπερ και τον Άκε που επίσης φημολογείται πως μπορεί να αποτελέσει μέρος της συμφωνίας που αφορά τον Χάρι Κέιν και την ένταξή του στο ρόστερ των «πολιτών».

Αν όμως επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν τον Κάρλο Αντσελότι να αφήνει την Έβερτον και να επιστρέφει στην ομάδα του Φλορεντίνο Πέρεθ, τότε και ο Σέρχιο Ράμος δεν αποκλείεται τελικά να ολοκληρώσει στην αγαπημένη του ομάδα την καριέρα του!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ