Τσεκάρει Τίλεμανς για αντι-Βαϊνάλντουμ ο Κλοπ

Την περίπτωση του Γιούρι Τίλεμανς φαίνεται να εξετάζει η Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να θεωρεί τον μέσο της Λέστερ τον ιδανικό ποδοσφαιριστή για να αντικαταστήσει τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ.  



Τσεκάρει Τίλεμανς για αντι-Βαϊνάλντουμ ο Κλοπ

Η περίπτωση του Γιούρι Τίλεμανς φαίνεται να είναι αυτή που απασχολεί τα τελευταία 24ωρα την Λίβερπουλ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βλέπει στο πρόσωπο του Βέλγου τον ιδανικό ποδοσφαιριστή, προκειμένου να αντικαταστήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Ο μέσος της Λέστερ άλλωστε πραγματοποίησε μία εξαιρετική χρονιά, φανέρωσε στην Premier League τόσο τις ανασταλτικές, όσο και τις επιθετικές αρετές που τον χαρακτηρίζουν, και μόνο απίθανο δεν θα πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο, να μετουσιώσει η Λίβερπουλ το ενδιαφέρον της για τον Βέλγο σε επίσημη πρόταση.

Χάρη στο γκολ του Τίλεμανς η Λέστερ έφτασε στην κατάκτηση του πρώτου FA Cup της ιστορίας της, δίχως σαφέστατα ο ίδιος να σκοράρει με την συχνότητα που συνήθιζε να το κάνει ο Τζίνι Βαϊνάλντουμ.

Παρ' όλα αυτά, το πάθος που βγάζει στο παιχνίδι του και η οξυδέρκειά του στην τελική πάσα, φαίνεται πως έχουν κάνει τον Γιούργκεν Κλοπ να τον ξεχωρίσει, και να τον εντάξει στις περιπτώσεις που ενδιαφέρουν την Λίβερπουλ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ