Στην έξοδο ο Έιμπραχαμ, Γουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ παραμονεύουν...

Τις τελευταίες του ημέρες στο Βόρειο Λονδίνο φαίνεται πως διανύει ο Τάμι Έιπραχαμ, με τον επιθετικό της Τσέλσι να μην συνεχίζει στην ομάδα, και τις Γουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ να δείχνουν «ζεστό» ενδιαφέρον για την περίπτωσή του.  Advertisement
Στην έξοδο ο Έιμπραχαμ, Γουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ παραμονεύουν...

Την περίπτωση του Τάμι 'Ειμπραχαμ φαίνεται να εξετάζουν οι Γουέστ Χαμ και Ντόρτμουντ, παρακολουθώντας τις εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα, σχετικά με το αβέβαιο μέλλον του ποδοσφαιριστή στην Τσέλσι.

Ο Άγγλος επιθετικός δεν κατόρθωσε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Τόμας Τούχελ, και πλέον βρίσκεται… ένα βήμα πριν από την έξοδο και την αποχώρησή του από την Τσέλσι, με τον Αμπράμοβιτς να περιμένει προσφορές, αξιώνοντας με 40 εκατομμύρια ευρώ.

Αυτός άλλωστε ήταν και ο βασικός λόγος που η Γουέστ Χαμ του Ντέιβιντ Μόγιες έχει διστάσει μέχρι τώρα να προβεί σε κάποια επίσημη κίνηση προσπάθειας απόκτησής του, θεωρώντας πως δεν είναι δυνατό να καλύψει τις απαιτήσεις της συμπολίτισσάς της, σε αντίθεση με την Ντόρτμουντ, η οποία ρώτησε, έμαθε και αναμένει την κατάλληλη στιγμή για να δράσει διαφορετικά.

Ο Έιμπραχαμ άλλωστε απασχολεί τους Γερμανούς αρκετά, έχοντας αποδείξει πολλάκις τον λόγο, με τις καλές του εμφανίσεις στην Τσέλσι, πριν από την άφιξη του πρώην προπονητή της Ντόρτμουντ, στο Λονδίνο.

Σε κάθε περίπτωση, σχεδόν απίθανο θεωρείται το γεγονός ο Άγγλος επιθετικός να παραμείνει στην Τσέλσι, μη αποκλείοντας όμως οτιδήποτε, μιας και ο Ολιβιέ Ζιρού αποχωρεί από τους «μπλε», με πιθανότερο προορισμό την Ιταλία.

Αυτό σημαίνει πως η Τσέλσι θα παραμείνει χωρίς αναπληρωματικό επιθετικό, με απαραίτητη προϋπόθεση την αγορά τουλάχιστον ενός ποδοσφαιριστή. 

Πιθανώς αυτή η πρόθεση, να οδηγεί την διοίκηση της ομάδας στα 40 εκατομμύρια ευρώ που κοστολογεί τον Τάμι Έιμπραχαμ.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ