Παίρνει πρωταθλητή από την Λιλ η Λέστερ!

Η Λιλ συνεχίζει να βγάζει τρομερό κέρδος από τους ποδοσφαιριστές που φέρνει στην επιφάνεια και η Λέστερ θέλει να προλάβει τον Σουμαρέ για να επενδύσει σ΄ εκείνον και να τον εξελίξει ακόμα περισσότερο, όπως έχει κάνει τα τελευταία χρόνια με όσους παίκτες αποκτά από την γαλλική αγορά. 



Παίρνει πρωταθλητή από την Λιλ η Λέστερ!
Ο 22χρονος μέσος με 32 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Ligue1 που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες μέρες, φέρεται να παίρνει το δρόμο προς το King Power Stadium.

Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, κοστίζει 25 εκατομμύρια ευρώ και η Λέστερ αποφάσισε να τα δώσει για να τον πάρει στο ρόστερ της και να δυναμώσει ακόμα περισσότερο έχοντας κατακτήσει το πρώτο Κύπελλο της ιστορίας της, αποτυγχάνοντας όμως να μπει στο επόμενο Champions League.

Ο Σουμαρέ ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της Paris FC και από τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου κατάφερε να βρεθεί στην Λιλ το 2017.

Το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι και οι «λιλουά» κατάφεραν να εξασφαλίσουν 25 εκατομμύρια ευρώ από τη διαφαινόμενη πώλησή του. Ο ποδοσφαιριστής θα περάσει από ιατρικά τη νέα εβδομάδα και θα υπογράψει συμφωνητικό 5ετούς διάρκειας! 

Κώστας Ζάλιαρης