Το γκράφιτι και η φωτογραφία του Αγουέρο με όλους τους τίτλους (pics)

Εντός της ημέρας ο Σέρχιο Αγουέρο θα πάρει το τελευταίο χειροκρότημα από τον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτι στο πρωτάθλημα κλείνοντας τον 10ετή κύκλο του. Εκείνος κατάφερε να βάλει πολλά θεμέλια για το επίπεδο που έχει φτάσει ο σύλλογος αυτή τη στιγμή. Έχει πλέον δικό του γκράφιτι στην πόλη, ενώ, φωτογραφήθηκε παρέα με όλα τα τρόπαια που κατέκτησε!  



Το γκράφιτι και η φωτογραφία του Αγουέρο με όλους τους τίτλους (pics)

Ο Αργεντινός είναι πλέον θρύλος της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ο πρώτος σκόρερ στα χρονικά του κλαμπ, είναι ο πρώτος ξένος σκόρερ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ και απόψε κλείνει την θητεία του στους «πολίτες», έπειτα από 10 χρόνια γεμάτα επιτυχίες και τρομερές στιγμές.

Η Σίτι βρίσκεται και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στα χρόνια ύπαρξής της, ο Αγουέρο ξέρει ότι η ομάδα του χρωστάει πολλά έπειτα απ' όσα της έδωσε στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά τα χρόνια και πλέον εμφανίζεται έτοιμος να σμίξει με τον κολλητό του, Λιονέλ Μέσι, στην Μπαρτσελόνα.

Στο Μάντσεστερ, πάντως, θα υπάρχει πλέον ένα τεράστιο γκράφιτι με τον πανηγυρισμό του από τη στιγμή που χάρισε στην Σίτι τον τίτλο του 2012 βάζοντας τέλος σε 44 χρόνια μακριά από την κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ, εντυπωσιακή ήταν και η φωτογραφία του με όλα τα τρόπαια που πανηγύρισε...

Κώστας Ζάλιαρης