Η Λιντς έγραψε ιστορία στην επίθεση και έβαλε την σφραγίδα της

Την εξαιρετική της επιθετική λειτουργία επιβεβαίωσε καθΆ όλη την διάρκεια της σεζόν η Λιντς, με το σύνολο του Μπιέλσα να αποτελεί και επίσημα την ομάδα με την μεγαλύτερη παραγωγικότητα, συγκριτικά με τις ομάδες που μόλις έχουν κερδίσει την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ!  



Η Λιντς έγραψε ιστορία στην επίθεση και έβαλε την σφραγίδα της

Με εμφατικό τρόπο κατάφερε η Λιντς να πετύχει τον βασικό της στόχο, ο οποίος αφορούσε την παραμονή της στην Premier League, αγωνιζόμενη μάλιστα με τον τρόπο που την χαρακτηρίζει.

Το σύνολο του Μαρσέλο Μπιέλσα έδειξε από την αρχή της σεζόν πως δεν φοβάται να σταθεί απέναντι στις ομάδες του Big 6, επιχείρησε να παίξει επιθετικό ποδόσφαιρο και δικαίως κέρδισε τις εντυπώσεις.

Πλέον, μία «στροφή» πριν την ολοκλήρωση της εξαιρετικής της πορείας, έχει σκοράρει 59 φορές σε 37 παιχνίδια, με τα 25 τέρματα να έχουν σημειωθεί στο «Έλαντ Ρόουντ», ενώ, εκτός έδρας μέχρι τώρα έχει συγκεντρώσει τέσσερις βαθμούς περισσότερους.

Η συγκεκριμένη επίδοση άλλωστε την κατατάσσει και στην κορυφή των ομάδων που κερδίζουν την άνοδό τους στην Premier League, όσο αφορά την επαφή τους με τα αντίπαλα δίχτυα, με την ίδια να μην προλαβαίνει να ισοφαρίσει την δική της επίδοση από την σεζόν 1990-91, όπου μετρούσε 9 τέρματα περισσότερα!

¶ξιο αναφοράς είναι μάλιστα πως μετρά μόλις 5 ισοπαλίες σε ολόκληρη την σεζόν, με τις τρεις εξΆ αυτών να χαρακτηρίζονται «λευκές», ενώ δεν έχει συμβιβαστεί ποτέ με τον ένα βαθμό, αγωνιζόμενη εκτός έδρας!

Παράλληλα έχει σκοράρει απέναντι σε όλες τις ομάδες του Big 6, τουλάχιστον μία φορά, ενώ η ¶ρσεναλ, η Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι ήταν αυτές που την κράτησαν στο μηδέν, το Νοέμβριο, τον Μάρτιο και τον Απρίλιο αντίστοιχα.

Τέλος, έχει σκοράρει οκτώ φορές τουλάχιστον από τρία γκολ στα παιχνίδια της, ενώ αν επικρατήσει στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι απέναντι στην Γουέστ Μπρομ, θα φτάσει τις τέσσερις διαδοχικές επικρατήσεις, πράγμα που δεν έχει πετύχει από το φινάλε της περσινής σεζόν!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ