Σκέψεις για... ολική επαναφορά από Ράμσεϊ

Την επιστροφή του στην Αγγλία φαίνεται να επιθυμεί ο Άαρον Ράμσεϊ, με τον Ουαλό να μην είναι ικανοποιημένος με την παρουσία του στην Γιουβέντους και τις Λίβερπουλ και Άρσεναλ να παρακολουθούν τις εξελίξεις στην περίπτωσή του.  



Σκέψεις για... ολική επαναφορά από Ράμσεϊ

Την περίπτωση του Άαρον Ράμσεϊ φαίνεται να εξετάζουν η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ, με τις δύο αγγλικές ομάδες να επιθυμούν την ενίσχυση στο κέντρο τους και τον Ουαλό να αποκτά πλεονέκτημα έναντι άλλων περιπτώσεων. 

O Ράμσεϊ δεν μοιάζει ικανοποιημένος από τις δύο τελευταίες σεζόν που έχει πραγματοποιήσει στην Ιταλία με την Γιουβέντους, καθώς ποτέ δεν κέρδισε ουσιαστικά την θέση του βασικού που ήθελε, με αποτέλεσμα να σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο «επαναπατρισμού» σε αγγλικό έδαφος.

Άμεση συνέπεια αυτής της εξέλιξης αποτελεί αρχικά το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ άλλωστε χρειάζεται έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να βοηθήσει τόσο στην επιθετική λειτουργία, όσο και στο αμυντικό κομμάτι, πόσω μάλλον από την στιγμή που ο Βαϊνάλντουμ δεν έχει ανανεώσει ακόμη το συμβόλαιό του, περιμένοντας κάποια κίνηση από την Μπαρτσελόνα.

Οι «μπλαουγκράνα» άλλωστε αναμένουν την ολοκλήρωση της σεζόν, προκειμένου να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση με το μέλλον του Ρόναλντ Κούμαν. Στη συνέχεια θα προχωρήσουν τις περιπτώσεις με τους υποψήφιους στόχους, με τον Ολλανδό να βρίσκεται ψηλά στην λίστα. 

Από την άλλη πλευρά βεβαίως υπάρχει και η Άρσεναλ. Η ομάδα που ο Άαρον Ράμσεϊ συνέδεσε το όνομά του και θα επιθυμούσε να τον εντάξει ξανά στο ρόστερ της, έπειτα από 2 χρόνια.

Ο Ουαλός άλλωστε έχει ταυτιστεί με τον κόσμο των «κανονιέρηδων», συνυπήρξε με τον Αρσέν Βενγκέρ, και δεν θα είχε ενδοιασμούς στην δεύτερη μετακόμισή του στο Λονδίνο για λογαριασμό της ομάδας που τον ανέδειξε, αν πειστεί για το project και το μέλλον του συλλόγου.

Σύμφωνος με το ενδιαφέρον της ομάδας άλλωστε θα ήταν και ο Μικέλ Αρτέτα, μετά την διαφαινόμενη μη ανανέωση του δανεισμού του Ντάνι Θεμπάγιος από την Ρεάλ Μαδρίτης, βασιζόμενος στις ιδιαίτερα μέτριες εμφανίσεις του Ισπανού στο Βόρειο Λονδίνο.

Παράλληλα, ο Τζο Γουίλοκ θα επιθυμούσε την παραμονή του στην Νιούκαστλ, όπου διανύει μία εξαιρετική περίοδο, με αποτέλεσμα ο δρόμος για την επιστροφή του Ράμσεϊ στο Λονδίνο, τουλάχιστον αγωνιστικά, να είναι ανοιχτός.…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ