Φινάλε για τον Νούνο Σάντο στην Γουλβς!

Έπειτα από μια 4ετία κατά την οποία η Γουλβς «μεγάλωσε» πήρε... πορτογαλική απόχρωση και εδραιώθηκε στην Πρέμιερ Λιγκ, ο Νούνο Σάντο θ' αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου στο φινάλε του φετινού πρωταθλήματος της Πρέμιερ Λιγκ! 



Φινάλε για τον Νούνο Σάντο στην Γουλβς!

Οι «λύκοι» έφτασαν σε συμφωνία με τον κόουτς της ομάδας ώστε να λυθεί η συνεργασία τους μετά και το Κυριακάτικο παιχνίδι απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τις δύο πλευρές να χωρίζουν φιλικά και να αποφασίζουν από κοινού πως η κοινή τους διαδρομή έφτασε στο τέλος της. 

Από το 2017, όταν ο Νούνο Σάντο κάθισε στον πάγκο της Γουλβς, η ομάδα έκανε άλματα προόδου και εξέλιξης, κατάφερε να εδραιωθεί στο κορυφαίο πρωτάθλημα, πέτυχε σημαντικότατες νίκες, απέκτησε ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, έπαιξε θεαματικό ποδόσφαιρο, όμως φέτος κάτι... χάλασε. 

Το τελευταίο διάστημα δεν ήταν καθόλου θετικό για την ομάδα, η οποία γνωστοποίησε ότι ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο την Κυριακή θα βρεθεί για τελευταία φορά στον πάγκο των «λύκων». 

Ήδη η Τότεναμ... τεντώνει τις κεραίες της και εμφανίζεται έτοιμη να του χτυπήσει την πόρτα για τη δική της επόμενη μέρα μετά την απόλυση του Ζοσέ Μουρίνιο, τον οποίο αντικαθιστά ως υπηρεσιακός αυτή τη στιγμή ο Ράιαν Μέισον. 

Κώστας Ζάλιαρης