Χάρι Κέιν: Θέλει να έχει βρει ομάδα πριν το Euro

Πολλά όπως όλα δείχνουν αναμένεται να είναι τα επεισόδια του σίριαλ ανάμεσα σε Χάρι Κέιν και Τότεναμ, με τις δύο πλευρές να μην βρίσκουν κοινό σημείο επαφής στις επιθυμίες τους, με αποτέλεσμα η ένταση να κλιμακώνεται, όσο οδεύουμε προς το τέλος της Premier League.  



Χάρι Κέιν: Θέλει να έχει βρει ομάδα πριν το Euro

Ξεκάθαρη είναι πλέον η επιθυμία του Χάρι Κέιν να αφήσει την Τότεναμ, με τον Άγγλο, πρώτο σκόρερ της Premier League να παρουσιάζεται δυσαρεστημένος τόσο από τη βαθμολογική θέση της ομάδας του, όσο και από τη έλλειψη τίτλων, η οποία χαρακτηρίζει τους Λονδρέζους.

Άμεση συνέπεια αυτού αποτέλεσε η άρνησή του για ανανέωση του συμβολαίου αλλά και τα πρώτα δημοσιεύματα των Άγγλων για τον επόμενο προορισμό του Χάρι Κέιν. Βεβαίως οι επιλογές είναι πολλές και δεν περιορίζονται μόνο στην Αγγλία. Το αντίθετο μάλιστα… 

Η Ρεάλ Μαδρίτης παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις στην συγκεκριμένη υπόθεση, η Παρί Σεν Ζερμέν θα ήθελε να τον δει δίπλα στον Νειμάρ, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Άγγλος δεν επιθυμεί να φύγει από την χώρα του.

Διακαής πόθος του είναι να παραμείνει στην Αγγλία και να φύγει από την Τότεναμ το συντομότερο δυνατό. Αυτό άλλωστε φρόντισε να κάνει ξεκάθαρο στον Ντάνιελ Λίβι, πριν από μερικές ώρες, σύμφωνα με αγγλικές πηγές, ζητώντας να υπογράψει αλλού πριν από την έναρξη του Euro, με την διοίκηση της Τότεναμ να μην φαίνεται καν πρόθυμη να το διαπραγματευτεί.

Παρ' όλα αυτά, το υψηλό ποσό που είναι ικανή να καταβάλει η Μάντσεστερ Σίτι για να τον κάνει δικό της είναι πιθανό να διαφοροποιήσει την οπτική των Λονδρέζων. Υπάρχουν άλλωστε και η Τσέλσι με την Γιουνάιτεντ στην διεκδίκηση της απόσπασης της υπογραφής του ποδοσφαιριστή, και όσο οι προτάσεις θα αυξάνονται, τόσο η Τότεναμ θα γίνει περισσότερο προσιτή στις διαπραγματεύσεις. Οψόμεθα…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΝΑΚΟΣ