Αδιανόητο come-back της Μπράιτον κόντρα στη Σίτι! (vids)

Παλικαρίσια ανατροπή από την Μπράιτον που επιβλήθηκε 3-2 της πρωταθλήτριας Σίτι, η οποία από το 10ο λεπτό είχε αριθμητικό μειονέκτημα και στην έναρξη του δευτέρου μέρους είχε προβάδισμα στο σκορ με 2-0! Μπορεί εντός γηπέδου να ήταν 7.900 οπαδοί όμως ακούγονταν για... 79.000 με όσα έκανε η ομάδα τους! 



Αδιανόητο come-back της Μπράιτον κόντρα στη Σίτι! (vids)

Οι οπαδοί της Μπράιτον παρακολούθησαν ένα μαγικό παιχνίδι στο Amex, παρά το γεγονός πως μόλις στο 2ο λεπτό είδαν τον Γκουντογκάν με κεφαλιά να γράφει το 1-0 για τους «πολίτες».

Ο Κανσέλο στο 10' «σήκωσε» τον Γουέλμπεκ με αποτέλεσμα ν' αποβληθεί και να τελειώσει κάπου εδώ για εκείνον το φετινό πρωτάθλημα και η ομάδα του Γκουαρδιόλα κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι την ανάπαυλα.

Μάλιστα, με την έναρξη του δευτέρου μέρους ο Φιλ Φόντεν με τρομερή ατομική ενέργεια κατάφερε να κάνει το 2-0 και ν' απαντήσει προς τους φίλους των «γλάρων» που τον αποδοκίμαζαν από την αρχή.

Όλα άλλαξαν και η μεγάλη ανατροπή της Μπράιτον ξεκίνησε αμέσως μετά το δεύτερο γκολ των «πολιτών». Ο Τροσάρ στο 50' με μαγική ατομική ενέργεια μείωσε για τους γηπεδούχους, για να έρθει η δυνατή κεφαλιά του Γουέμπστερ στο 72' να ισοφαρίσει!

Ο Μπερν στο 76' με το πρώτο του γκολ για την ομάδα του παίρνοντας το «ριμπάουντ» από απόκρουση του Έντερσον στην πρώτη του προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-2 ένα «Amex» που είχε ταρακουνηθεί για τα καλά μετά από τόσο καιρό απουσίας του κόσμου!

 

 

 

Κώστας Ζάλιαρης