Πίκρανε τον κόσμο η Γιουνάιτεντ, Μπάμφορντ για Euro

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατάφερε λίγο πριν το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος ν' απολαύσει μεν την παρουσία του κόσμου της στο γήπεδο, ωστόσο το απίθανο γκολ του Έντινσον Καβάνι είχε απάντηση από τον Μπράιαν κι έτσι η υποβιβασμένη Φούλαμ έφυγε από το «Ολντ Τράφορντ» με το ισόπαλο 1-1. Ο Πάτρικ Μπάμφορντ σκόραρε στο 2-0 της Λιντς επί της Σαουθάμπτον στο St. Mary's στέλνοντας ξανά μηνύματα για το Euro...



Πίκρανε τον κόσμο η Γιουνάιτεντ, Μπάμφορντ για Euro

Οι «κόκκινοι διάβολοι» υποδέχθηκαν ξανά τον κόσμο τους στο γήπεδο και η βραδιά ήταν απόλυτα διασκεδαστική στο μεγαλύτερο κομμάτι της, για όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του «Θεάτρου των Ονείρων».

Στο 15ο λεπτό με λόμπα από τα 40 μέτρα ο Έντινσον Καβάνι πήρε μια μικρή γεύση των... δονήσεων που μπορεί να κάνει το γήπεδο με τους πανηγυρισμούς των οπαδών, έγραψε το 1-0, όμως, δυστυχώς για εκείνον, την ομάδα του Σόλσκιερ και τον κόσμο, δεν ήρθε η νίκη.

Στο 76' ο Τζο Μπράιαν κατάφερε να σκοράρει από γέμισμα του Κόρδοβα – Ριντ και έτσι ο Matador δεν μπόρεσε να γιορτάσει με θετικό αποτέλεσμα την ανανέωση του συμβολαίου του μπροστά στους οπαδούς.

Ο Πολ Πογκμπά κατά τη διάρκεια του αγώνα θα άκουσε πως επισημοποιήθηκε και η κλήση του στην αποστολή της εθνικής Γαλλίας για το φετινό Euro, αν και η μεγάλη είδηση ήταν η τεράστια επιστροφή του Καρίμ Μπενζεμά στους «τρικολόρ» έπειτα από αρκετά χρόνια και μια μεγάλη ιστορία με τον εκβιασμό του Βαλμπουενά για ένα ροζ βίντεο...

Στο άλλο ματς που είχε ίδια ώρα έναρξης (20:00 Ελλάδας), Σαουθάμπτον και Λιντς φόρτσαραν κυρίως στο δεύτερο μέρος κι εκεί ο Πάτρικ Μπάμφορντ έστειλε ακόμα ένα μήνυμα προς τον Σάουθγκεϊτ για τις επιλογές του ενόψει του Euro.

Ο Άγγλος επιθετικός, που στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου είχε δει τον Γουόρντ – Πρόους να πετυχαίνει το δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ, κατάφερε στο 73' να περάσει τη μπάλα κάτω από τα πόδια του ΜακΚάρθι για το 1-0 των «παγωνιών» έπειτα από μακρινή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των «αγίων». Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Τάιλερ Ρόμπερτς στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων της αναμέτρησης με την Λιντς να εξασφαλίζει θέση στην 10άδα της Πρέμιερ Λιγκ.

 

 

Κώστας Ζάλιαρης