Επίσημα τέλος ο Χότζον, «παίζει» ο Λάμπαρντ

Έχοντας αναλάβει τον Σεπτέμβρη του 2017, ο Ρόι Χότζον αποφάσισε στο φινάλε της φετινής σεζόν ν' αποχωρήσει από τον πάγκο της ομάδας έχοντας καταφέρει να την διατηρήσει στην Πρέμιερ Λιγκ. «Παίζει» δυνατά το όνομα του Φρανκ Λάμπαρντ για την άμεση επαναφορά του στην Πρέμιερ Λιγκ...



Επίσημα τέλος ο Χότζον, «παίζει» ο Λάμπαρντ

Ο Ρόι Χότζον ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης πως τα τελευταία δυο ματς της σεζόν θα είναι και τα τελευταία του στον πάγκο της Πάλας, έπειτα από θητεία 4,5 ετών. 

Αναλαμβάνοντας τον Σεπτέμβρη του 2017, κατάφερε η ομάδα του να μην υποβιβαστεί ποτέ στην Τσάμπιονσιπ επί θητείας του κι αφού το πέτυχε και φέτος, αποφάσισε πως ο κύκλος του έκλεισε. 

Το τελευταίο του παιχνίδι θα είναι στο Selhurst Park την Κυριακή κόντρα στη Λίβερπουλ, όπου φυσικά θα χειροκροτηθεί από τον κόσμο που θα επιστρέψει στις εξέδρες για το φινάλε της Πρέμιερ Λιγκ της σεζόν 2020-2021. 

Λόγω αυτής της εξέλιξης, το όνομα του Φρανκ Λάμπαρντ «παίζει» πολύ δυνατά για την επόμενη μέρα της Κρίσταλ Πάλας, με τον θρύλο της Τσέλσι να επιστρέφει άμεσα σε πάγκο ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος λίγους μήνες μετά την απομάκρυνσή του από τους «μπλε». 

Κώστας Ζάλιαρης