10 χρόνια Trikala Scousers

Η επιθυμία μας να μοιραστούμε την αγάπη και την υποστήριξη για την πιο ιστορική ομάδα στο Νησί, μας οδήγησε στην συγκρότηση ενός πυρήνα φίλων των Reds από την πόλη των Τρικάλων και των γύρω περιοχών.   



10 χρόνια Trikala Scousers

Η παρέα των “TRIKALA SCOUSERS” ιδρύθηκε το 2011. H διοργάνωση συναντήσεων στους αγώνες του συλλόγου ήταν ο πρωταρχικός μας στόχος και η λαχτάρα μας να ταξιδέψουμε οργανωμένα στο Liverpool και το θρυλικό Anfield ήταν το ταξίδι που πάντα ονειρευόμασταν.

Η βράβευση ενός εκ των δύο Ελλήνων ποδοσφαιριστών που έχουν φορέσει τα χρώματα της τεράστιας Liverpool, αλλά και συντοπίτη μας, Σωτήρη Κυργιάκου, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στέκι μας, αποτέλεσε σημείο ορόσημο για την παρέα των "Trikala Scousers".

Ιδιαίτερη ήταν όμως και η παρουσία μας στον σύνδεσμο φιλάθλων Liverpool της Θεσσαλονίκης, στη βράβευση του Ολυμπιονίκη και οπαδού της Liverpool Σπύρου Γιαννιώτη, όπου είχαμε την τιμή να συμμετέχουμε και να του προσφέρουμε δικά μας αναμνηστικά, η συμμετοχή μας σε ραδιοφωνική εκπομπή του συνδέσμου καθώς και η συνάντηση μας με τον πρώην επιθετικό των "Reds, Djibril Cisse, στον οποίο και χαρίσαμε επετειακό μας T–shirt.

Από το 2011 έχουμε πραγματοποιήσει οργανωμένες εκδρομές στο Anfield, με κορυφαίες αυτή του Μαρτίου 2018 και του Φεβρουαρίου 2020.

Το άγαλμα του τεράστιου Shankly, τα σκαλάκια του θρυλικού KOP, οι σημαίες που κυματίζουν και το “You’ll Never Walk Alone” δημιουργούν συναισθήματα και σκέψεις που δεν περιγράφονται με λέξεις και η αίσθηση που μας αφήνει πάντα το Anfield είναι μοναδική.

Ένα ταξίδι δέκα χρόνων λοιπόν, ένα ταξίδι που στις αποσκευές μας έχει χωρέσει μοναδικές εμπειρίες, συγκινήσεις, χαρές και όμορφες στιγμές που θα μας συνοδεύουν για πάντα. Αυτό είναι για εμάς η μεγάλη οικογένεια της Liverpool και οι “TRIKALA SCOUSERS”.

Απολαύστε μαζί μας αυτή την ονειρική διαδρομή, γεμάτη από στιγμές Liverpool μέσα από το βίντεο, που αποτελεί για εμάς μια αναδρομή στο χρόνο, μια ευκαιρία να θυμηθούμε την πορεία που καθόρισε τη δική μας μικρή οικογένεια.

Στη σελίδα μας στο Facebook "ΤΡΙΚΑΛΙΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ LIVERPOOL FC" θα βρείτε ειδήσεις, βίντεο, απόψεις, συνεντεύξεις που αφορούν τους "Merseysiders", καθώς και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις συναντήσεις μας, που αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργούμε και υποστηρίζουμε την αγαπημένη μας ομάδα. 

Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να μας επισκεφθείτε! 

You'll Never Walk Alone.

"Trikala Scousers"

"Τρικαλινοί Φίλοι της LIVERPOOL FC"