Με απόλυτη μυστικότητα στο ντέρμπι υπό τον φόβο των οπαδών!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει διαμηνύσει στους ποδοσφαιριστές της να μη βγει τίποτα προς τα έξω αναφορικά με τις κινήσεις της ομάδας τις ώρες πριν από την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι με τη Λίβερπουλ, προκειμένου να μην υπάρξουν νέα παρατράγουδα και διαδηλώσεις από τους οπαδούς!  



Με απόλυτη μυστικότητα στο ντέρμπι υπό τον φόβο των οπαδών!

Ούτε για το ξενοδοχείο στο οποίο θα καταλύσει η αποστολή αλλά και τις ώρες που θα βρίσκονται εκεί οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν θα πρέπει να διαρρεύσει εντός της ημέρας.

Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παραμένουν σε απόλυτη εγρήγορση αναφορικά με την ομαλή διεξαγωγή του αποψινού ντέρμπι με τους «κόκκινους» μετά την αναβολή που πήρε το παιχνίδι από την Κυριακή του Πάσχα της Ορθοδοξίας.

Οι φίλοι της Γιουνάιτεντ δεν έχουν ηρεμήσει, θέλουν να εκμεταλλεύονται τις σημαντικές περιστάσεις για να περνούν το μήνυμά τους για την απέχθεια την οποία τρέφουν προς την ιδιοκτήτρια οικογένεια των Γκλέιζερ και αυτό έχει ενεργοποιήσει τον συναγερμό στο κλαμπ.

Ήδη έξω από το «Ολντ Τράφορντ» έχει τοποθετηθεί ένα δεύτερο «τείχος» από καγκελόπορτα, πράγμα που έγινε πριν από το πρόσφατο ματς με την Λέστερ, ενώ, όλα θα κυλήσουν απόψε υπό άκρα μυστικότητα μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα...

Κώστας Ζάλιαρης