Διευθετήθηκαν τα πάντα, στο «Ντραγκάο» ο τελικός

Με περίπου 6.000 οπαδούς για καθεμιά από τις δύο φιναλίστ, δίχως καραντίνα για τους προέδρους των Ομοσπονδιών και τα 1.500 άτομα από UEFA, Media, χορηγούς κλπ. που θα παραβρεθούν στο γήπεδο, ο τελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ θα γίνει οριστικά στο «Ντραγκάο».  

Advertisement
Διευθετήθηκαν τα πάντα, στο «Ντραγκάο» ο τελικός

Οι ενδοιασμοί ξεπεράστηκαν, οι λεπτομέρειες διευθετήθηκαν, το περσινό Final-8 έπαιξε τον ρόλο του ως προς την δυνατότητα διεξαγωγής του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ γι' ακόμα μια φορά επί πορτογαλικού εδάφους και την Πέμπτη όλα θα γίνουν οριστικά.

Οι πρόεδροι των Ομοσπονδιών θα βρεθούν κανονικά στο γήπεδο, οι 1.500 από την UEFA, τους χορηγούς, συνεργάτες, ανθρώπους του ποδοφαίρου και όσους προβλέπονται θα είναι παρόντες δίχως να χρειαστεί η καραντίνα για την οποία ήταν κάθετοι οι Άγγλοι και οι Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι θα έχουν από περίπου 6.000 οπαδούς στο πλευρό τους.

Αυτό σημαίνει πως το χωρητικότητας 50.000 θέσεων, «Ντραγκάο», θα έχει περί τους 20.000 ανθρώπους στις εξέδρες και τα επίσημα στο ματς της 29ης Μαΐου ανάμεσα στους «μπλε» και τους «πολίτες».

Κώστας Ζάλιαρης