Ξεκινούν οι κουβέντες για τον τελικό, μοναδική επιλογή το Γουέμπλεϊ

Η Κυβέρνηση της Αγγλίας από σήμερα θα ξεκινήσει τις κουβέντες με την UEFA για το ενδεχόμενο να μεταφερθεί ο μεγάλος τελικός του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ στο Νησί, λόγω της κατάστασης με τον κορονοϊό στην Τουρκία, το lockdown και την πρόθεση της Ομοσπονδίας να υπάρχουν οπαδοί στο παιχνίδι της 29ης του μηνός. 



Ξεκινούν οι κουβέντες για τον τελικό, μοναδική επιλογή το Γουέμπλεϊ

Η Τουρκία βρίσκεται σε καθολικό lockdown τουλάχιστον μέχρι και τις 17 του μηνός, ωστόσο, ουδείς γνωρίζει την κατάσταση που επικρατεί εκεί με την πανδημία, τα κρούσματα, τις απαγορεύσεις...

Για την Βρετανία, η χώρα που θα φιλοξενήσει τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μπήκε στην κόκκινη λίστα, που σημαίνει ότι για την επιστροφή στο Νησί θα πρέπει άπαντες να μπουν σε καραντίνα 10 ημερών, από κάθε μέλος της αποστολής των φιναλίστ και φυσικά τους οπαδούς που θα ήθελαν να ταξιδέψουν στην Πόλη. 

Από σήμερα η Κυβέρνηση της Αγγλίας ξεκινά τις συζητήσεις με την UEFA για την μεταφορά του μεγάλου τελικού του Τσάμπιονς Λιγκ και το Γουέμπλεϊ είναι η πιθανότερη, ιδανική και πιο λογική επιλογή τη δεδομένη χρονική στιγμή. 

Δεν υφίσταται φυσικά το παραμικρό σενάριο για το Μπέρμιγχαμ παρά την πρόταση της Άστον Βίλα για το «Βίλα Παρκ» και δεν υπάρχει απολύτως τίποτα για το Κάρντιφ που αναφέρθηκε στα διάφορα σενάρια του βρετανικού Τύπου την Κυριακή...

Κώστας Ζάλιαρης