Πάρτι της Νιούκαστλ στο Λέστερ!

Ποιος να το περίμενε και μάλιστα με τέτοιο σκορ; Η Νιούκαστλ του Στιβ Μπρους πάει για την μεγάλη διάσωση στην Πρέμιερ Λιγκ και κατάφερε να φτάσει στο 4-2 επί της Λέστερ στο King Power Stadium φτάνοντας προσωρινά στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη! 



Πάρτι της Νιούκαστλ στο Λέστερ!

Η άμυνα της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς ήταν... αλλού γι' αλλού σε όλο το ματς και αυτό οι «καρακάξες» το εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο! 

Αρχικά στο 22ο λεπτό ο Γουίλοκ συνεχίζοντας τις εκπληκτικές του επιδόσεις και φτάνοντας στα 11 γκολ από τον Ιανουάριο, σκόραρε για το 1-0 από λάθος του Σογιούντσου. 

Έπειτα, ήρθε ο Ντουμέτ με πολύ δυνατή κεφαλιά από κόρνερ του Ματ Ρίτσι να γράψει το 2-0 στο 34ο λεπτό για να πάει η Νιούκαστλ με ασφαλές προβάδισμα στ' αποδυτήρια για την ανάπαυλα. 

Ο Καλούμ Γουίλσον το πήρε προσωπικά στο δεύτερο μέρος, ανέβασε περισσότερο τον δείκτη του σκορ στο 63' από μπαλιά του Ρίτσι με τον Καστάνιε να χάνει.. τ' αυγά και τα καλάθια, ενώ, ο Άγγλος επιθετικός έγραψε και το 4-0 για τις «καρακάξες» στο 73' με ωραίο τελείωμα έπειτα από ενέργεια και τροφοδότηση από τον Μιγκέλ Αλμιρόν. 

Τα... γκολ της τιμής για την Λέστερ στη βραδιά - αν και αγχώθηκαν αρκετά οι «καρακάξες» προς το φινάλε - πέτυχαν ο Μαρκ Ολμπράιτον με ωραίο σουτ στο 80ο λεπτό και ο Κελέτσι Ιεανάτσο με χαμηλό αριστερό σουτ στο 87'. Ο Νιγηριανός δεν σταματάει να σκοράρει στην καλύτερη σεζόν της καριέρας του. Βέβαια αυτό το γκολ συνοδεύτηκε από βαριά ήττα... 

Η Νιούκαστλ πέτυχε τέσσερα γκολ εκτός έδρας σε αναμέτρηση με αντίπαλο που ήταν στην πρώτη τριάδα, πρώτη φορά μετά από το 4-3 επί της Λιντς, τον Δεκέμβρη του 2001! 

Κώστας Ζάλιαρης