Αντιπροσωπεία οπαδών των Big-6 στα διοικητικά συμβούλια!

Σοβαρά φαίνεται να εξετάζεται τα τελευταία 24ωρα το ενδεχόμενο παρουσίας φίλων κάθε ομάδας του Big 6, στα διοικητικά συμβούλια, με στόχο την αποκατάσταση των σχέσεων με τους οπαδούς, μετά τις έντονες αντιδράσεις.  



Αντιπροσωπεία οπαδών των Big-6 στα διοικητικά συμβούλια!

Μεγάλος ήταν ο θόρυβος που προκάλεσαν οι αντιδράσεις των φίλων του Big 6 για τους ισχυρούς άνδρες της Premier League, με άμεση συνέπεια να εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο παρουσίας τριών αντιπροσώπων στα διοικητικά συμβούλια, με βασική υποχρέωση την έκφραση απόψεων, δίχως όμως να παρέχεται το δικαίωμα ψήφου.

Την αρχή έκανε η Τσέλσι, με τον Αμπράμοβιτς να προτείνει την υλοποίηση της συγκεκριμένης ιδέας, με τις υπόλοιπες να βαδίζουν όπως όλα δείχνουν προς την ίδια κατεύθυνση.

Η Λίβερπουλ έχει ήδη έρθει σε επαφή με το «Spirit of Shankly», ισχυρό γκρουπ οπαδών της, η Άρσεναλ και η Τότεναμ εξετάζουν σοβαρά τις επιλογές τους. 

Οι ομάδες του Μάντσεστερ, με βασικότερη την Γιουνάιτεντ, ούσα αυτή που «είδε» τους οπαδούς της να οδηγούν το ντέρμπι με την Λίβερπουλ σε αναβολή έπειτα από τα όσα συνέβησαν στο «Ολντ Τράφορντ» την περασμένη Κυριακή, ατενίζει προς την ίδια κατεύθυνση.

Σύντομα αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, με το ενδεχόμενο παρουσίας οπαδών στα διοικητικά συμβούλια, να είναι πλέον πιο «ανοιχτό» από ποτέ…