Πρωταθλητής ξανά και τρομερή τριετία για τον Λόβρεν!

Ο Ντέγιαν Λόβρεν κάποτε είχε αναφέρει ότι είναι ο κορυφαίος αμυντικός στον κόσμο και δεν τον πίστεψαν. Τώρα, ίσως αρκετοί ν' αρχίσουν να τα γυρίζουν, με τον Κροάτη και πρώην στόπερ της Λίβερπουλ να στέφεται ξανά Πρωταθλητής στην καριέρα του και να συνεχίσει μια τρελή τριετία!  



Πρωταθλητής ξανά και τρομερή τριετία για τον Λόβρεν!

Ο Λόβρεν, ο κολλητός του Μοχάμεντ Σαλάχ, αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι από τη Λίβερπουλ για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ρωσία με τη φανέλα της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και κατάφερε ν' αναδειχθεί Πρωταθλητής της χώρας για το 2021!

Οι τρομερές ομαδικές επιδόσεις για τον διεθνή αμυντικό συνεχίζονται τα τελευταία χρόνια και πιο συγκεκριμένα από το 2018.

Τότε κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Λίβερπουλ χάνοντας στο Κίεβο από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ, ήταν και φιναλίστ με την Κροατία που κέρδισε το χειροκρότημα όλων, στο Παγκόσμιο Κύπελλο που διεξήχθη στη Ρωσία!

To 2019 πρόσθεσε στη συλλογή του το μετάλλιο του Πρωταθλητή Ευρώπης σε συλλογικό επίπεδο με τον θρίαμβο της Λίβερπουλ απέναντι στην Τότεναμ στον αγγλικό τελικό της Μαδρίτης και το 2020 πήρε το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ με τους «κόκκινους» του Μέρσεϊσαϊντ να επιστρέφουν στον θρόνο του αγγλικού ποδοσφαίρου έπειτα από 30 χρόνια!

Τώρα, είναι και Πρωταθλητής Ρωσίας και συνεχίζει ακάθεκτος!

 

 

Κώστας Ζάλιαρης