Φορτσάρει για τις μετοχές της Άρσεναλ ο Εκ!

Ο Ντάνιελ Εκ, Σουηδός δισεκατομμυριούχος και δημιουργός της ψηφιακής πλατφόρμας μουσικής, Spotify, αναμένεται μέχρι και τέλος της εβδομάδας να καταθέσει επίσημα την προσφορά του για τις μετοχές της Άρσεναλ!  



Φορτσάρει για τις μετοχές της Άρσεναλ ο Εκ!

Ο Σταν Κροένκε μπορεί σε πρώτο βαθμό να δήλωσε δημόσια ότι δεν έχει καμία διάθεση ν' αφήσει τον λονδρέζικο σύλλογο, ωστόσο, φαίνεται τελικά πως έχει αντιληφθεί ότι υπάρχει μπροστά του μια μεγάλη ευκαιρία να βγάλει κέρδος και ν' απεμπλακεί από τους «κανονιέρηδες», όπου είναι ανεπιθύμητος από τον κόσμο.

Ο Σουηδός δισεκατομμυρίούχος, Ντάνιελ Εκ, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο φέρεται αποφασισμένος να πετύχει τον στόχο του και να πάρει τις μετοχές του κλαμπ, ετοιμάζοντας και καταθέτοντας μέχρι και το τέλος της τρέχουσας εβδομάδας την τελική του προσφορά.

«Ο Εκ είναι οπαδός της Άρσεναλ, πλησίασε εμένα, τον Βιεϊρά και τον Μπέργκαμπ εδώ και λίγο καιρό, μας είπε ότι ήθελε να συμμετέχουν και οι οπαδοί κι έτσι εμείς ήρθαμε σε επαφή με το Arsenal Supporters Trust. Τους είπαμε τι θέλουμε να κάνουμε για να έχουν κι εκείνοι συμμετοχή στις αποφάσεις και να επιστρέψει το σωστό DNA στον σύλλογο. Αυτό το DNA έχει χαθεί εδώ και αρκετό καιρό.

Ο Ντάνιελ έχει πει ότι έχει συγκεντρώσει τα χρήματα και έχει σίγουρες πηγές, με τον Κροένκε πρέπει ν' αντιλαμβάνεται ότι πρέπει να μας ακούσει πολύ σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά ο Τιερί Ανρί που μαζί με τους Βιεϊρά και Μπέργκαμπ θα είναι παρόντες στην επόμενη μέρα της Άρσεναλ εφόσον γίνει η αγοραπωλησία.

Κώστας Ζάλιαρης